Σοκάρει το βίντεο και προκαλεί χιλιάδες ερωτηματικά με νοσηλεύτρια που μιλάει για Κορονοιό και κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία και απάτη (Βίντεο)

Ένας άκρως σοκαριστικό βίντεο είδε εχθές το φώς της δημοσιότητας με συνέντευξη του Δημοσιογράφου Γιάννη Δεμερντζή και μία νοσηλεύτρια που κάνει λόγο για απάτη και δημιουργεί χιλιάδες ερωτηματικά στου Έλληνες πολίτες σήμερα.

Διαβάστε επίσης:Η ρομποτική κάμερα που είναι σε άλλο επίπεδο και λειτουργεί με την δική της νοημοσύνη

Εντός του βίντεο το οποίο είναι αναρτημένο και στο youtube και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η κυρία που ισχυρίζεται ότι είναι νοσηλεύτρια και ότι αυτόπτης μάρτυρας μεταξύ άλλον αναφέρει ότι ο Κορονοϊός υπάρχει και είναι ένας απλός ιός εδώ και χιλιάδες χρόνια στην φύση θέτοντας όμως δεκάδες αλλά.

Στην συνέχεια του βίντεο θα δείτε ότι κάνει λόγο για απάτη και για επικοινωνιακό παροξυσμό επιτηδευμένο με ενορχηστρωτή σε εθνικό επίπεδο την ίδια την κυβέρνηση για οικονομικοπολιτικούς λόγους όπως αποκαλύπτει. Μάλιστα θέτει και θέμα εκβιασμών αλλά και χρηματισμών σε διευθυντές νοσοκομείων και γιατρούς.

Το βίντεο προκαλεί πραγματικό σοκ και χιλιάδες ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντηθούν από την ίδια την κυβέρνηση αλλά και τους αρμόδιους φορείς. Το μέγεθος των καταγγελιών που κάνει η νοσηλεύτρια είναι τόσο σοκαριστικές που θα έπρεπε να επέμβει σύσσωμο το εισαγγελικό σώμα ώστε να ερευνηθούν οι καταγγελίες της κυρίας διότι αν έχουν έστω και 1% βάση αυτά που λέει τότε μιλάμε για απόλυτη καταπάτηση ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εμείς φυσικά και δεν ασπαζόμαστε τα λεγόμενά της νοσηλεύτριας απλώς κάνουμε αναφορά πάνω σε αυτά.

Διαβάστε επίσης:Η ρομποτική κάμερα που είναι σε άλλο επίπεδο και λειτουργεί με την δική της νοημοσύνη

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε τα δεκάδες εκατομμύρια που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να πειστούν οι Έλληνες στο κάτσουν σπίτι και δεν δόθηκαν για νοσοκομεία και υποδομές ώστε να γίνουν οι πολίτες καλά αν αρρωστήσουν. Επίσης θα πρέπει να θυμίσουμε τις συγγενικές σχέσεις ανθρώπων που έφτιαξαν εργοστάσια υγειονομικού υλικού σε μία μέρα, τις Buisnes εκατομμυρίων της κυβέρνησης με συγκεκριμένες φαρμακευτικές κ.α. Χωρίς αυτό να αποδεικνύει κάτι μεμπτό, αθέμιτο και παράνομο.

ΥΓ. Εξάλλου δεν θέλουμε να κληθούμε πάλι από την ΕΛ.ΑΣ, το σώμα υπεράσπισης συντάγματος και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις απόψεις όπως έχει γίνει 7 φορές λόγο απόψεων. Οπότε κύριοι της ΕΛΑΣ και εισαγγελείς εμείς δεν ασπαζόμαστε κάτι τέτοιο είμαστε καλά παιδιά δε θέλουμε και δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το σύστημά σας σε καμία περίπτωση.

Leave A Comment