ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ (Ή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» & ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ)!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Πολλάκις ακούμε «θα ψηφίσω μικρό κόμμα» λες και το μικρό κόμμα ή απόκομμα είναι καλύτερο απ’ τ’ άλλα! Δηλαδή ρε Θεσσαλονικιέ, Μακεδόνα, Βορειοελλαδίτη τι θα ψηφίσεις; Τους λεγόμενους «οικολόγους πράσινους» για παράδειγμα; Με ποιο κριτήριο; Ότι είναι επίσημα υπέρ της παραχώρησης του ονόματός μας Μακεδονία στο χωνευτήρι των Σκοπίων;

Τα κόμματα δεν σας λένε την ιστορική αλήθεια. Ότι επίσημα αυτή η περιοχή της ενωμένης Νοτιοσλαβίας (Γιουγκοσλαβία) λεγόταν ως τον Β’ Π.Π. Βαρντάρσκα (Βαρδαρία). Το ψευδώνυμο «Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» δόθηκε απ’ τον Κροάτη Τίτο υπό την πίεση των ΗΠΑ γιατί ο Τίτο ήταν ο άνθρωπός τους, ο ενδιάμεσος των συμφερόντων τους απέναντι στην ΕΣΣΔ. Πρόκειται για μια χαλκευμένη εθνοτική ψύχωση στην περιοχή που έχει τόση διάρκεια όσο και το ΝΑΤΟ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός αυτό.

Άρα όσοι επιμένουν για χάρισμα της Μακεδονίας στα Σκόπια υπηρετούν τα νατοϊκά συμφέροντα, και σίγουρα όχι τα ελληνικά. Γι’ αυτό αν είναι να πετάξετε την ψήφο σας καλύτερα μην την δίνετε!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Leave A Comment