ΤΣΙΠΡΑ PERSONA NON GRATA !!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή 11/03 η Θεσσαλονίκη καιγόταν από πολιτικούς διαδηλωτές. Η αστυνομία εξαντλημένη δεν ήθελε να γίνει το μεσημέρι το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, γιατί σε συνδυασμό με τη περιβαλλοντική διαμαρτυρία του Ηρακλή στη Χαλκιδική, ήταν αδύναμη μπροστά στη μαζικότητα του λαϊκού κινήματος των Θεσσαλονικέων. Γι’ αυτό την ίδια νύχτα βγήκε καταπραϋντική απόφαση να γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με θεατές. Κι έτσι το συλλαλητήριο ακυρώθηκε. Κακώς όπως φάνηκε. Αφού ακολούθησε το εξοργιστικό φιάσκο με την ΑΕΚ, δυο βδομάδες μετά το φιάσκο με τον Ολυμπιακό.

Ιβάν, πού είναι η πενηνταρίσια διαιτησία; Πού είναι η εξυγίανση; Πού είναι οι εγγυήσεις της κυβέρνησης; Γιατί χορηγείς το πρωτάθλημα; Πού είναι ο σεβασμός; Ο σεβασμός για τη Μακεδονία, τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα; Έστω και σ’ επίπεδο λαϊκής ψυχαγωγίας; Κανένας σεβασμός!

Ιβάν, μαζεύεις και σιτίζεις γλίτσες χωρίς λαϊκά ερείσματα, χωρίς κότσια, φθαρμένους και δειλούς; Γιατί δεν καλείς κοντά σου νέα άτομα, με νέες ιδέες, με σεβασμό, μεράκι κι όρεξη; Επικοινωνιακά γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος; Γιατί ανέχεσαι το παλιό και δεν πρωτοστατείς να φτιάξουμε το καινούργιο;

Τσίπρα, έχεις την πολιτική ευθύνη για όλον αυτό τον τραγέλαφο; Ο Βασιλειάδης δεν είναι εκτεθειμένος στη κοινή γνώμη; Γιατί διακόπτετε το πρωτάθλημα τη στιγμή που ο τίτλος οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ προς την Ευρώπη; Τελικά στη συνείδηση της πλειοψηφίας των Θεσσαλονικέων, των Μακεδόνων και των Βορειοελλαδιτών έχεις καταστεί persona non grata;!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 13/03/2018

Leave A Comment