Τούρκοι πετάνε τα Drone πάνω από το Καστελόριζο, παίζουν τον Τουρκικό εθνικό ύμνο και κατουράει με κόκκινη μπογιά την Ελληνική σημαία … Μας εγκατέλειψε η κυβέρνηση δηλώνουν οι κάτοικοι

Συνεχίζει την επίδειξη δύναμης η Τουρκία έναντι της Ελλάδας. Αντιλαμβανόμενος την δειλία και την μηδενική αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης εντείνει τις προκλήσεις ο Τούρκος πρόεδρος ξεπερνώντας κάθε όριο διπλωματικής αξιοπρέπειας. Μάλιστα ασκεί ένα διπλωματικό buyling στην χώρα μας κάνοντας την διεθνώς και συνεχόμενα ρεζίλι αποδεικνύοντας ακόμα και στους σημαντικούς συμμάχους μας ότι δεν υπάρχει ίχνος ανδρείας και εθνικής συνείδησης από την κυβέρνηση της Ελλάδας. Στον αντίποδα οι κάτοικοι του νησιού δηλώνουν έντονη ανησυχία από τις Τουρκικές προκλήσεις λέγοντας ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεπεραστεί κάθε όριο από την γείτονα χώρα. Μάλιστα δηλώνουν τρομαγμένοι και εγκαταλελειμμένοι από την Ελληνική κυβέρνηση και από τους χειρισμούς της και από την απραξία και την παθογένεια που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή.

Στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, αναστάτωση προκλήθηκε στους κατοίκους, από την πτήση άγνωστης προέλευσης drone που έπαιζε από τα ηχεία που έφερε, τον τουρκικό εθνικό ύμνο και οθωμανικά εμβατήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το drone πέταξε για παραπάνω από 40’ στον αέρα επάνω από το σύμπλεγμα του Καστελόριζου, πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση. To ΟPEN TV μετέδωσε σχετικά πλάνα και πληροφορίες.

Το περιστατικό με το drone δεν ήταν το μοναδικό. Η μεγάλη ελληνική σημαία που υπάρχει ζωγραφισμένη στον βράχο επάνω από το λιμάνι του νησιού, και διακρίνεται ακόμη και από τα τουρκικά παράλια, υπέστη δολιοφθορά με κόκκινη μπογιά η οποία σύμφωνα με κατοίκους την πιτσιλίσου το drone. Σύμφωνα με άλλες πηγές και σύμφωνα με την κυβέρνηση αυτό ήταν δολιοφθορά από ανθρώπινο χέρι και όχι από το drone.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή.

Έβαψαν με κόκκινη μπογιά την ελληνική σημαία
Μάλιστα το τουρκικό KARAR TV έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα από drone τα οποία δείχνουν το Καστελόριζο από ψηλά και την ελληνική σημαία που φαίνεται, μετά τη δολιοφθορά με την κόκκινη μπογιά.

Leave A Comment