Ακόμα μία εθνική ταπείνωση από την Τουρκία – Το Ελληνικό λιμενικό λέει ότι τα Τουρκικά σκάφη δεν ψαρεύουν και έδεσαν για τον άνεμο και ιδιωτικό βίντεο του ξεμπροστιάζει ενώ πλέουν μέχρι και σήμερα ανοιχτά της Μυκόνου (Βίντεο

Απ’ ότι φαίνεται δεν έχει τέλος ο εθνικός εξευτελισμός που βιώνουμε από την Τουρκία. Με τον Ερντογάν και οποιοδήποτε θέλει να κάνει ότι θέλει στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και την Ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό λιμενικό σώμα να προσπαθεί να θολώσει το τοπίο ρίχνοντας λάσπη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών που βιώνουν ίσως τις πιο ντροπιαστικές μέρες την μία πίσω από την άλλη.

Διαβάστε επίσης : Κι όμως οι κάμερες ασφαλείας σας σώζουν από κλοπές και διαρρήξεις -Τι λένε οι στατιστικές

Για μία ακόμα φορά ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να αποδείξει πλέον περίτρανα ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία πυγμή διεθνώς και καμία διάθεση ώστε να υπερασπιστή τα εθνικά της συμφέροντα και τους επαγγελματίες της. Μάλιστα ο εθνικός μας εξευτελισμός ξεπέρασε κάθε όριο που μοιάζουμε σαν μία χώρα χωρίς κυβέρνηση και χωρίς ζωή. Μάλιστα θα μπορούσε κάποια να μας χαρακτηρίσει με όλα αυτά που συμβαίνουν ως εκδιδόμενο κράτος που παραδίνεται στις ορέξεις του Ερντογάν. Το ελληνικό λιμενικό σώμα αντί να πράξει τα δέοντα όπως και το Ελληνικό πολεμικό ναυτικό και να απομακρύνουν τα Τουρκικά αλιευτικά τα οποία βρίσκονται στο σημείο από τις 27 Ιουνίου σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών ΄τα δικαιολογεί κιόλας. Μάλιστα δήλωσε το ελληνικό λιμενικό σώμα ότι τα Τουρκικά αλιευτικά είναι εκεί επειδή τα πήρε ο αέρας και ότι αγκυροβόλησαν μέχρι να περάσει ο καιρός και πως δεν ψαρεύουν στα ύδατα μας.

Διαβάστε επίσης : Κι όμως οι κάμερες ασφαλείας σας σώζουν από κλοπές και διαρρήξεις -Τι λένε οι στατιστικές

Ωστόσο έρχεται ένα βίντεο από πολίτη που δείχνει ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα η μαρτυρία του ίδιο που λέει ότι όχι μόνο είναι εκεί από τις 27 Ιουνίου και γυρίζουν σε όλα τα νησιά μία πάνω μία κάτω και πως αυτό δεν το έχει ξανά δει να συμβαίνει μέχρι σήμερα για τόσο χρονικό διάστημα να συμβαίνει ποτέ.

Θα πρέπει να υπάρχει άμεση παρέμβαση του λιμενικού και ξεκάθαρη θέση διότι αν ισχύουν τα βίντεο και οι ισχυρισμοί των Ελλήνων της περιοχής τότε μιλάμε για ακόμη μία εθνική ξεφτίλα.
Δείτε το βίντεο

Leave A Comment