Τι μας δίδαξε η Τουρκία αυτές τις μέρες ελληνάκο;

August 27, 2020
227 Views

Δυστυχώς για όσους ακόμα νιώθουν Έλληνες αλλά βλέποντας τα πραγματικά γεγονότα, χωρίς φανφάρες και σκοταδισμό συνειδητοποιούν αλήθειες που μπορεί αν πονάνε και νοοτροπίες παλαιών ετών που αποδεικνύονται επικίνδυνες.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Μας δίδαξε ότι φτιάχνοντας ένα κράτος εξαρτώμενο από πολιτικούw στρατούς κατά το συμφέρον. Δημιουργούμε έναν λαό χωρίς αξίες και χωρίς εθνική συνείδηση που στις δύσκολες ώρες όπως αυτή που βιώνουμε τώρα με την Τουρκία το μόνο που θα κάνει είναι να σκέφτεται και να λειτουργεί με μόνο σκοπό την συντήρηση της ασφαλείας του και το προσωπικό του συμφέρων χωρίς να αποζητάει εθνική δικαίωση και εθνική αξιοπρέπεια.

Μας δίδαξε ότι Όταν έχεις έναν λαό που ψηφίζει και ξαναψηφίζει μόνο δύο κόμματα επί 70 χρόνια. Δημιουργεί πολιτικούς που λειτουργούν με μόνο σκοπό την εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση μέσω των ΜΜΕ παρουσιάζοντας στους πολίτες τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα που θα συντήρηση την εικόνα τους.

Όταν δημιουργείς μία οικονομία σαν κράτος, που έχει ως κεντρικό σκοπό να γίνουν οι κομματικοί ημέτεροι και οι “κουμπάροι” κροίσοι και πανπλούτοι στο βάρος ενός λαού. Τότε φτιάχνεις έναν λαό αδιάφορο και οργισμένο που θα αδιαφορήσει για εξελίξεις επιζήμιες για τα οικονομικά οφέλη της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Όταν έχεις έναν στρατό παροπλισμένο, ηλικιωμένο, που δημιουργήθηκε μόνο με σκοπό την ενίσχυση των πολιτικών στρατών και όχι της ικανότητας του κάθε στρατιωτικού μέσω μαζικών μηχανισμών εισαγωγής σε αυτών όπως προκηρύξεις ΕΠΟΠ κτλ κτλ . Τότε είναι λογικό σε τέτοιες στιγμές από υψηλόβαθμα στελέχη να βλέπεις αδρανείς, λειψανδρία, έλλειψη αποφασιστικότητας, ηττοπαθής διαχείριση , ευγενή διπλωματικό λόγο από στρατιωτικούς. Τότε βλέπεις ντροπιαστικά βίντεο με λιμενικά σκάφη να τρέχουν να σωθούν από τουρκικές ακταιωρούς. Πολεμικά πλοία να αποφεύγουν εμπλοκές και πολλά άλλα με ελάχιστε εξαιρέσεις που δυστυχώς κάποιες φορές βρίσκονται έκθετες με το ελληνικό κράτος να τους τιμωρεί κιόλας ή και να θυσιάζουν άδοξα την ζωή τους για μια ιδέα χαμένη στον χρόνο.

Leave A Comment