Σπείρα Αλβανών εγκατέλειψε 60 κιλά χασίς στην Εθνική Οδό… ΧΑΛΑΣΕ το αυτοκίνητο!

Μια απρόβλεπτη μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς, χάλασε τα σχέδια μιας σπείρας Αλβανών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα και το φορτίο του στο νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών.

Εκεί το βρήκαν ακινητοποιημένο στο 72,6ο χιλιόμετρο οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και, μόλις διαπίστωσαν τι βρισκόταν μέσα, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Κορίνθου που ανέλαβε τις έρευνες. Η αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο όχημα οδήγησε στην αποκάλυψη ότι την μεταφορά έκαναν δύο Αλβανοί ηλικίας 26 και 28 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται.

Εντοπίστηκε, όμως, ένας 32χρονος ομοεθνής τους που τους παρέλαβε από το σημείο της βλάβης και τους φυγάδευσε. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα ίχνη του στους Αγίους Θεοδώρους, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος άσκησε στον ίδιο και τους νεαρούς συνεργούς του δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή Κορίνθου.

Leave A Comment