Σφαλιάρα Πομπέο στην Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χαιρετίζει την διαπραγμάτευση Ελλάδας -Τουρκίας

Λίγες ώρες μετά από την λίστα που έστειλε ο Ερντογάν σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες πλην Ελλάδας και Κύπρου με όλες τις απαιτήσεις του. Ο Αμερικάνος Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μάικ Πομπέο αμέσως μετά την προσγείωσή του στην χώρας μας, προέβη σε μία δήλωση που μόνο ενθαρρυντική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Μετά την Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ που είχε ο Μάικ Πομπέο. Ο δεύτερος είπε χαρακτηριστικά ότι χαιρετίζει την ανακοίνωση επανέναρξης διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ενώ τονίζει την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην περιοχή.

Το περίεργο είναι ότι ο Μητσοτάκης πριν ένα μήνα ήταν υποτήθεται απόλυτος ότι καμία συζήτηση δεν θα ξεκινήσει αν δεν σταματήσουν οι Τουρκικές προκλήσεις και σήμερα βλέπουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να είναι αυτός που παρακαλάει για διαπραγμάτευση με την Τουρκία. Το λυπηρό είναι είναι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αυτός που εκλιπαρεί για αποκλιμάκωση δίνοντας το δικαίωμα διαπραγμάτευσης στην Τουρκία και δείχνει πρόθυμος να παραχωρήσει δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αίμα και αγώνες προγόνων μας.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Μάικ Πομπέο θα έχει συναντήσεις με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια τραβώντας τους το αυτή με σημαντικότερο θέμα συζήτησης τη σημασία της ενότητας της συμμαχίας του ΝΑΤΟ στην οποία είναι μέλος και η Τουρκία αλλά και η χώρα μας.

Leave A Comment