Πιο Έλληνας και από τους Έλληνες ο Μακρόν – Πρέπει να βλέπουν για να μαθαίνουν οι Έλληνες πολιτικοί …

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προέβει ο Πρόεδρος της Γάλλιας Εμανουέλ Μακρόν σήμερα δείχνοντας ξεκάθαρα σε διεθνές επίπεδο πλέον την αμέριστη συμπαράσταση στην χώρα μας χωρίς εκπτώσεις και χωρίς δημιουργία διπλωματικού παραθύρου στην Τουρκία για απαιτήσεις σε Μεσόγειο και Αιγαίο όπως πράτουν Γερμανία και Αμερικμέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης : Κι όμως οι κάμερες ασφαλείας σας σώζουν από κλοπές και διαρρήξεις -Τι λένε οι στατιστικές

Ο Γάλλος πρόεδρος δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα στα Ελληνικά στον προσωπικό του λογαριασμό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω για μία ακόμα φορά να επαναλάβω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο, αλλά επίσης προς την Ελλάδα, απέναντι στην παραβίαση της κυριαρχίας τους από την Τουρκία».

Την ίδια ώρα σε διεθνές επίπεδο βλέπουμε την Αμερική με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αμφισβητούμενα ύδατα και να θέλει να θέσει το θέμα σε κοινό τραπέζι διαπραγμάτευσης δίνοντας δικαίωμα διεκδίκησης στην Τουρκία. Την ίδια στάση κρατάει και η Γερμανία με έμμεση συμπαράσταση προς την Ελλάδα χωρίς ωστόσο να δείχνει ότι θέλει να συμμετέχει ενεργά σε τυχών παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και την ΕΕ.

Διαβάστε επίσης : Κι όμως οι κάμερες ασφαλείας σας σώζουν από κλοπές και διαρρήξεις -Τι λένε οι στατιστικές

Την ίδια στιγμή που η Γαλλία δείχνει ότι στέκεται ως ισχυρός σύμμαχος δίπλα μας η Ελλάδα θέτει, σύμφωνα με δημοσιεύματα της La Tribune την συμφωνία για τις Γαλλικές φρεγάτες Belharra σε ανέβαλη επ αόριστον.

Leave A Comment