ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ….. ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!!!!

Γιατί μόνον οι Έλληνες πράκτορες ξέρουν να θυσιάζονται όταν είναι να σώσουν τις Οικογένειες φίλων και γνωστών τους.

Όλοι εσείς όμως, βλέπετε μόνο το τομάρι σας, την τσέπη σας και τις καρέκλες εξουσίας σας, και είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Ελλήνων. Τώρα και γιουσουφάκια – Hoş Geldiniz efendim.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ,

Άτιμε, ψεύτη Υπουργέ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, εσύ που με συκοφάντησες, μαζί και όλοι οι άλλοι που με προδώσατε, ιδού η απάντησή μου… πάρτε να ‘χετε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα μου στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, εξ αιτίας της κατασκοπευτικής μου δράσης, και επειδή δεν σας συνέφερνε διότι σας χαλούσα την «μπίζνα», όπως αυτής στην γνωστή υπόθεση «παραεμπόριο των Ελληνικών Schengen Visa από τις προξενικές μας αρχές στην Τουρκία» και άλλες όπως «ΜΠΙΖΝΕΣ με την αγορά πετρελαίου από τους ISIS με φόρτωση CEYHAN» κ.α., θέτετε την ζωή μου σε απόλυτο και άμεσο κίνδυνο.

Με την έντεχνη διαρροή πληροφοριών στα ΜΜΕ από «Φιλιππινέζες» δημοσιογράφους, της ρεμούλας, και της διαπλοκής, ειδοποιήθηκαν, ενημερώθηκαν και κάνουν προσπάθειες να προστατευθούν οι εγκληματίες λαμβάνοντας μέτρα.

Οι Προδοτικές πράξεις σας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν αθώα πρόσωπα διότι έτυχαν απλά να ήταν φίλοι και γνωστοί μου στην Τουρκία και δεν γνώριζαν, ότι εγώ δρούσα κατασκοπευτικά στην χώρα τους ως πράκτορας της ΕΥΠ.

Δυστυχώς για εσάς, αυτήν την λεπτομέρεια, που θα σας αποκαλύψω σήμερα δεν την γνωρίζατε, όπως και άλλες, με αποτέλεσμα να έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, συκοφάντες, προδότες της Πατρίδας μας.

Μαζί μ’ εσάς, θα μάθουν οι Έλληνες τι καθάρματα είσαστε και πόσο αδίστακτοι μπορείτε να γίνετε για να σώσετε τα τομάρια σας, επειδή σας πιάσανε με την γίδα στον ώμο, να κάνετε χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ μεταξύ πολλών άλλων.

Εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας, σήκωσα το ανάστημα μου, με θάρρος ως όφειλα και πήρα τις ευθύνες όλες πάνω μου, ρε κάθαρμα Καμμένε, αδίστακτε συκοφάντη, και ζήτησα συγνώμη για τις πράξεις μου ως ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ σε βάρος της Τουρκίας από τον ίδιο τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Αυτό το έκανα γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για εμένα, και την ασφάλεια μου.

Το έπραξα αυτό διότι ήταν επιτακτικά ανθρώπινο να πάρω όλες τις ευθύνες πάνω μου και μακριά από τα κεφάλια Οικογενειαρχών που ήταν φίλοι, και άλλοι γνωστοί μου στην Τουρκία, οι οποίοι συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν, και πέρασαν πολύ άσκημα στις τουρκικές φυλακές, επειδή εσείς όλοι οι δήθεν «Έλληνες» είσαστε μεγάλοι προδότες του Έθνους των Ελλήνων.

ΠΟΛΥ νωρίτερα είχα στείλει στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Επιστολή μου και τον ενημέρωνα για τον λόγο παραίτησης μου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από αυτόν της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σας.

Ξέρω ότι όλα αυτά ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, σου είναι πολύ δύσκολα να τα καταλάβεις διότι για εσένα μπροστά στο χρήμα, την καρέκλα εξουσίας και την δόξα, η προδοσία των Ελλήνων, είναι εθνικό σπορ, και είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις Άτιμε, με μεγάλη ευκολία, παρέα με τον άλλο τον χαρούμενο, σαλιάρη. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Να ξέρεις χοντρέ, αδίστακτε συκοφάντη μετά από αυτό που έκανες έχεις αποκτήσει και προσωπικούς λογαριασμούς μαζί μου και είναι ανοικτοί, και θα τους κλείσουμε άτιμε, ψεύτη και αδίστακτε συκοφάντη, χρήστη πλαστών εγγράφων, και προδότη των Ελλήνων.

Μέχρι τότε, και εφόσον δεν σε έχει βάλει φυλακή η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, να ξέρεις ότι θα σε βάλω εγώ ο ίδιος, και μάλιστα με πολλές κλωτσιές εφόσον χρειαστεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Όποιος δε, πλην του ψεκασμένου Πάνου Καμμένου, έχει ξαναδεί τέτοιους «τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ», να μου το πει και εμένα.

Leave A Comment