O Βασιλιάς του Tatoo είναι στην Θεσσαλονίκη και έρχονται από όλο τον κόσμο μόνο για αυτόν

Ο Κωνσταντίνος γνωστός ως ( Miami ), είναι αυτήν την στιγμή ένας από τους πιο ταλαντούχους Tattοo artists στην χώρα μας με διεθνή αναγνώριση και με επισκέπτες από όλο τον κόσμο .

Ξεκινώντας από την Αριζόνα της Αμερικής και με τεράστιες προοπτικές στην χώρα τον ευκαιριών, ανέπτυξε το ταλέντο του διπλά σε μεγάλους καλλιτέχνες. Μέσα από την εμπειρία του και την συνεχή μελέτη όλων των τεχνικών που έβλεπε,ανέπτυξε απίστευτες δεξιότητες που του επέτρεψαν να μπορεί να σχεδιάσει ποιοτικά tattoo στο είδος του.

Στην Αμερική ένα τέτοιο ταλέντο δεν περνάει απαρατήρητο με αποτέλεσμα οι προτάσεις για συνεργασία να πέφτουν βροχή και τα τηλέφωνα για ραντεβού αμέτρητα. Για πόλους tattoo artis ο Miami ζούσε το όνειρο του άλλα εκείνος το έβλεπε από εντελώς διαφορετική γωνία. Παίρνοντας την απόφαση να αλλάξει όλο του τον κόσμο ριζικά και κυρίως χτίζοντας μία διαφορετική φιλοσοφία ζωής.

Εντελώς κόντρα στην τάση της εποχής, και εκεί που όλοι φεύγουν, εκείνος γύρισε στην χώρα του. Αφήνοντας την Εδεμ του Tatoo για να καλύψει εσωτερικές του ανάγκες. Τα βιώματα του για κάποιους μοιάζουν με ταινία. Μία από τις δυνατότερες στιγμές ήταν όταν o εργοδότης του τον ακολούθησε μέχρι το αεροδρόμιο παρακαλώντας τον να μείνει.

Τα χρόνια που ακολούθησαν έφεραν την πραγματική καταξίωση για τον Miami. Το όνειρό του είναι να μπορέσει να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο μέσα από την καλλιτεχνική του υπόσταση. Ο Miami δημιούργησε έναν χώρο πρότυπο στην πόλη του στην οδό Βαλαωρίτου 11 στην Θεσσαλονίκη το οποίο είναι εξ ολοκλήρου ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με κάθε είδους αναπηρία. Το “Paradise tattoo” θυμίζει περισσότερο κλινική παρά studio tatto με την καθαριότητα και την υγιεινή να κυριαρχούν. Η καταξίωση του Miami άρχισε από το πρώτο μαγαζί του στην Τουμπα το όποιο είχε δεχθεί και τους πρώτους επώνυμους πελάτες του από όλον τον κόσμο. Η καλή δουλειά, το μεράκι, η τελειομανία και η έμφαση στην λεπτομέρεια έφεραν τον Miami να ζωγραφίσει στα σώματα διεθνών παιχτών μπάσκετ, ποδοσφαίρου, celebrity, μοντέλα με διεθνή καριέρα, Έλληνες και ξένους τραγουδιστές, Ηθοποιούς ακόμα και του Hollywood. Μέτα από την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα χώρος με δυνατότητες και αξιώσεις και μέσα από συνεργασίες στην Αμερική, Γερμανία, Κύπρο, Ολλάνδία, Γαλλία, Ιταλία και ατελείωτα ταξίδια και διαδρομές, η τέχνη βρήκε το σπίτι της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ένα πρότυπο κέντρο tattoo 200 τετραγωνικών μέτρων και 7 θέσεις tattoo που δεν θυμίζει κανένα άλλο ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Miami υποστηρίζει πως σύντομα το όνειρο του θα ολοκληρωθεί καθώς ετοιμάζει κάτι μεγάλο. Κάτι που θα συνδυάζει την τέχνη του με τον στόχο του. Να βοηθήσει όσο περισσότερο κοσμώ μπορεί. Το 2016 είχε δηλώσει “ζω για την μέρα που θα ζωγραφίσω για καλό σκοπό, εκείνη την ημέρα θα με εξαντλήσω τον εαυτό μου, μέχρι να μην μπορώ να κουνάω τα χέρια μου,την ήμερα που κάθε μου tattoo θα ταΐζει έναν άνθρωπο”.

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις δουλειές του Miami που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της τελειότητας και της λεπτομέρειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του www.paradisetattoo.gr , Τηλέφωνο 2313013389, instagram: Miami.137

Leave A Comment