Ο Πολάκης αποκαλεί με πλήρη απαξίωση τους νέους επιστήμονες γιατρούς “Χθεσινά αυγά” (ΒΙΝΤΕΟ)

April 14, 2016
515 Views

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας μέσα σε ένα παραλήρημα έχθρας και μίσους για τους δημοσιογράφους και τους νέους γιατρούς έχασε τον έλεγχο και άρχισε να εκσφενδονίζει ύβρεις προς όλους. Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το ότι βρισκόταν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι και ήξερε μάλλον ΄πως ότι και να πει το πλήθος των πελατών του θα τον χειροκροτούσε.

Αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε συμβεί με έναν δημοσιογράφο τον Δεκέμβριο του 2015 και είπε χαρακτηριστικά πως έπρεπε να τον στείλει 3 μέτρα κάτω από το χώμα. Το νατηλίκη του όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Στη συνέχεια θέλοντας να δείξει και την επιστημονική του ιδιότητα και να μας πείσει ότι ο ιός του AIDS ΗΙV προφέρεται “χιβ” και όχι “έιτς άι βι”αποκάλεσε τους νέους επιστήμονες “χθεσινά αυγά”.

Προφανώς ο Κύριος Πολάκης δεν θρέφει και μεγάλη εκτίμηση στους νέους πτυχιούχους και ειδικά αν είναι στην ηλικία των 25 ετώς μιας και το τόνισε ο ίδιος. Να πούμε απλά ότι υπάρχουν 25άρηδες με μεταπτυχιακά και τρομακτικά μεγαλύτερες γνώσεις από τον ίδιο και προφανώς με πολύ καλύτερη χρήση των Αγγλικών. Μάλλον όμως για τον κύριο Πολάκη σημασία έχει η πολιτική καταγωγή κάποιοι και από ποιόν πολιτικό σωλήνα βγήκε και όχι η επιστημονική του κατάρτιση.

Δύο ερωτήσεις έχουμε μόνο για τον Κύριο αναπληρωτή υπουργό να κάνουμε κλείνοντας:

Κύριε Πολάκη η υπόθεση με τον θάνατο ου 7χρονου παιδιού στην Κρήτη που φαίνεται να ευθύνεται η ξαδέρφη σας η αναισθησιολόγος τι γίνεται;
Για τα νοσοκομεία που πλέον δεν έχουν ούτε γάζες για τους ασθενείς και για τους ανσφάλιστους Έλληνες τι θα κάνετε;

Απαντήστε μας μόλις τελειώσετε τα μπουνίδια με τον δημοσιογράφο και μόλις τα “χθεσινά αυγά” γίνουν “σημερινά”.

Αριστερέ της πλάκας.

Έτσι μπορείτε να πληρώσετε έως και 50% λιγότερο ρεύμα στου λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς να σας ληστεύουν και χωρίς να παρανομείτε

Leave A Comment