Μην ακουμπάτε τον Λόρδο …. Ο Κικίλιας δεν θέλει να τον πλησιάζουν (Βίτνεο)

Σαν σωστός Λόρδος λειτούργησε ο Βασίλη Κικίλιας. Ο υπουργός υγείας βρέθηκε στην Κυψέλη όπου ένας δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει κάτι από κοντινή απόσταση. Τότε ο κύριος Κικίλιας με έντονο ύφος είπε στην προστακτική να μην το ακουμπάει και πως πρέπει να κρατάει τις αποστάσεις διότι πρέπει να προστατευτούν από τον ιό.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Φυσικά και πολύ καλά έκανε όσο αφορά την προστασία για τον κορονοϊό αν και το ύφος του είχε αρκετή δόση υπεροψίας όπως θα δείτε και στο βίντεο. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο υπουργό αν δείχνει τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος όταν βρίσκετε σε τηλεοπτικά πλατό με τις αποστάσεις να είναι μικρότερες από 1 μέτρο άσχετα αν στον φακό φαίνονται 3 και 4 μέτρα. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν δείχνει τον ίδιο ζήλο όταν βρίσκονται σε κομματικές συναντήσεις ή σε ιδιωτικά πάρτι με επιφανείς ανθρώπους για δημόσιες σχέσεις. Και επίσης θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το γεγονός ότι υπήρχαν camera men από μπροστά του και δεν ήθελε να του χαλάσουν το πλάνο.

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ο κύριος υπουργός το έκανε καθαρά για να προστατευτεί από τον covid19 και πως δεν έγινε όλο αυτό γιατί είχε την αίσθηση ότι είναι υπερ άνω.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Δείτε το βίντεο:

Leave A Comment