Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει στον Άλφα να δεχτούμε το όνομα των Σκοπίων χωρίς παζάρια

Ακόμη μία φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης έδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα μέσω του σταθμού Αlpah αυτή την φορά. Ο επικεφαλής του ποταμιού τόνισε ότι δεν πρέπει να κάνουμε παζάρια για την ονομασία των Σκοπίων αλλά να δεχτούμε χωρίς αντίδραση όποια λύση έρθει από την Ευρώπη.

Μάλιστα δεν δίστασε να κουνήσει και το δάχτυλο στου Έλληνες πολίτες λέγοντας «με τόλμη βγήκα και είπα ότι δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε και να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω απο το χαλί. Σήμερα υπάρχει μια φιλοευρωπαϊκή ηγεσία στα Σκόπια και δεν πρέπει να χάσουμε και αυτή την ευκαιρία», θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο ότι το συγκεκριμένο όνομα “Βόρεια Μακεδονία” είναι ευκαιρία.

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά του υπονοείται ότι τα Σκόπια είναι αυτά που έχουν το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση που γίνετε για την ονομασία τους.

Ο κύριος Θεοδωράκης στον βωμό την πολιτική καρέκλας και θέλοντας να είναι το καλό παιδί για τους Ευρωπαίους διαχειριστές της χώρας μας θέτει σε δεύτερη μοίρα τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνετε.

Θα περιμέναμε τις απαντήσεις των πολιτών στα σχόλια ή στα social media στον κύριο Θεοδωράκη

Leave A Comment