O Κορονοϊός σκοτώνει ή ανεύθυνοι πολιτικοί που δεν θα δικαστούν από κανέναν ποτέ

Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες όλο το πολιτικό βρομερό σύστημα να συστρατεύεται και να γίνετε μία γροθιά απέναντι στην δήθεν ανευθυνότητα των πολιτών και απέναντι στην ίδια του την οικονομία. Η αλήθεια όμως είναι λίγο πιο βαθιά και αρκετά πιο απλή.

Κύριοι προς τι όλη αυτή η αγωνία στο να μείνουμε σπίτι;

Πραγματικά πιστεύεται ότι το πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας νοιάζεται για την υγεία σου και για την υγεία το ηλικιωμένων;

Πιστεύεις ότι θέλει να σε προστατεύσει από τα χειρότερα και από αυτά που έρχονται;

H απάντηση βάση πάντα της δικής μου φτωχής, αδαής και ασήμαντης γνώμης είναι ξεκάθαρα ΌΧΙ.  Αυτό που πιστεύω ότι τους ενδιαφέρει είναι  να μη ξεβρακωθεί το πολιτικό σύστημα και η ανικανότητα των υποδομών που έχει σήμερα η υγεία της χώρας σε μαζική επιδημία. Ο λόγος είναι απλός  θέλουν να αποφύγουν την κρίση του λαού σε περίπτωση που θα έχουμε έξαρση του ιού με αποτέλεσμα να έχουμε αναπόφευκτους θανάτους λόγο του ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας μας έχει φροντίσει να μην έχουμε επάρκεια σε εντατικές, σε μηχανήματα υποστήριξης και σε ένα σωστό σύστημα υγείας. Διότι πολύ αλά όταν ερχόταν τα λεφτά γινόταν βίλες και πισίνες από υπουργούς, υφυπουργούς, κουμπάρους και διάφορους εταίρους. Ο λόγος λοιπόν δεν είναι σε καμία περίπτωση η υγεία σου ή υγεία του μπαμπά σου και την μαμάς σου αλλά η πολιτική ευθύνη που θα κληθούν να αναλάβουν αύριο και αυτό τους κοστίζει περισσότερο στην τσέπη. Αν ενδιαφερόντας για την υγεία τους και την υγεία σου δεν θα τους είχαν διαλύσει και εξαθλιώσει οικονομικά 13 χρόνια τώρα στέλνοντας στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες περισσότερους από τον Κορονοϊό.  Σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά αριστερά και δεξιά αγκαλιά να προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλί ότι προλαβαίνουν πριν ξεφτιλιστούμε διεθνώς και τεθούν υπόλογοι για τα φαγωμένα λεφτά και τις μίζες. Βλέπουμε επίσης έναν πανικόβλητο Άδωνι να εξαπολύει απειλές προς όλους τους επιχειρηματίες που βλέπουν να καταρρέει όλη τους η ζωή μέσα σε 3 βδομάδες. Βλέπουμε έναν Άδωνι να παίρνει μέτρα ώστε να προστατέψει τα μονοπώλια της αγοράς σε μάσκες σε αντισηπτικά και σε είδη  προστασίας με το πρόσχημα της αισχροκέρδειας. Γιατί άραγε πασχίζει να μην παράξουν οι ελληνικές βιοτεχνίες μάσκες ακόμα και αν είναι 1 και 2 ευρώ ακριβότερες; Έστω έτσι θα έχουν μάσκες να δώσουν στον κόσμο ακόμα και αν κοστίζουν 1 και 2 ευρώ πιο ακριβά. Προτιμάει όμως να θέσει κόσμο σε κίνδυνο παρά να εντάξει στην αγορά νέα προϊόντα από νέους προμηθευτές ακόμα και αν είναι ακριβότερα;  Και επειδή μου αρέσει να παραθέτω πάντα τεκμηρίωση στα λεγόμενά μου θέλω να σας δείξω το παράδειγμα της Σουηδίας, ακόμα και της Κίνας αλλά και της Δανίας και της Ισλανδίας και του Καναδά και του Βελγίου Αλλά και στα άρθρα πολλών επιστημόνων  που λένε αν υπάρχει ιατροτεχνικό υλικό με αναπνευστήρες και εντατικές υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ένας ασθενής να γίνει καλά παρά να πεθάνει. Η Κίνα έφτιαξε νοσοκομεία σε 3 ημέρες και σήμερα έχει 7 ημέρες χωρίς θάνατο αλλά έχει πλέον περίθαλψη για όλους τους ασθενής. Η Σουηδία εφαρμόζει την πολιτική της ανοσίας της Αγέλης διότι έχει πάνω από 8000 άδειες κλίνες εντατικών και λειτουργούν όλα κανονικά όπως και στην Δανία και την Ισλανδία. Η Ιταλία από την άλλη βιώνει την μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν μία από τις πιο διεφθαρμένες χώρες παγκοσμίως και η γηραιότερη χώρα χωρίς σύστημα υγείας και αυτό σήμερα ήρθε να το πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο που σίγουρα δεν αξίζει σε κανέναν.

 

Πολύ απλά θέλω να θέσω κάποια ερώτημα:

Καλά θα κάνετε και θα τα κλείσετε όλα ξέρετε όμως τι έρχεται αύριο πραγματικά;

Καλά θα κάνετε και θα ρίχνετε πρόστιμα και θα εξοντώσετε ακόμα περισσότερο πολίτες που δεν θα υπακούσουν ενδεχομένως στην απαγόρευση κυκλοφορίας  και σε επιχειρηματίες που δεν θα δεχθούν τον εκβιασμό της υπεράσπισης σας των μονοπωλίων αλλά εσείς πότε θα δικαστείτε για την ανεπάρκεια του συστήματος που φτιάξατε τόσα χρόνια τι και πως θα πληρώσετε για την Ελλάδα που δημιουργήσατε.

Τώρα Έλληνα ήρθε η ώρα να δεις τη ψήφιζες τόσα χρόνια και να αναρωτηθείς αν σου αξίζει, και το χειρότερο είναι ότι θα βιώσουμε όλοι τις επιπτώσεις είτε από τον Κορονοϊό είτε είναι από την οικονομική λαίλαπα που έρχεται μετά από αυτόν.

 

Leave A Comment