Μονταρισμένη η φωτογραφία που δείχνει ελληνική φρεγάτα να διώχνει το Oruc Reis (Φωτο) – Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να κάνει έρευνα στην ΕΡΤ;

Εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ η είδηση ότι ελληνική φρεγάτα έδιωξε το Oruc Reis. Ωστόσο εμείς έχουμε πάψει να πιστεύουμε την ελληνική δημοσιογραφία σε ότι και αν δείχνει και με όποιο τρόπο και αν τα παρουσιάζει. Γνωρίζουμε πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας που στήνει η κυβέρνηση με μόνο σκοπό να κάνει τους Έλληνες να νιώθουν ότι προστατεύονται και πως έχουν μία κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα.

Η καλύτερη ασύρματη κάμερα ασφαλείας με κρυστάλλινο βίντεο, ενημερώνει τον χρήστη για κίνηση καταγράφει, ακούει και μιλάει και χτυπάει συναγερμός.

Έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό ότι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έχουν γίνει βρακολάστιχο και πως πλέον είναι απλά στο έλεος των ορέξεων του Ερντογάν. Η Ελληνική κυβέρνηση αγκαλιά με την ΕΡΤ αλλά και άλλα κανάλια συνεχίζουν να ταΐζουν τον ελληνικό λαό με ψέματα και με πλαστές ειδήσεις μόνο και μόνο για να μη χάσουν ποσοστά.

Έχει αποδειχθεί επίσης μέχρι σήμερα ότι η Ελλάδα έχει βρεθεί εκτεθειμένη και στην διεθνή σκακιέρα της διπλωματίας αλλά και στην υπεράσπιση των εθνικών της συμφερόντων.

Η απόδειξη λοιπόν για την πλαστογράφηση της είδησης έρχονται από την εφημερίδα Γενί Σαφάκ που έδωσε στο φώς της δημοσιότητας την πραγματική φωτογραφία που όχι μόνο δεν δείχνει την ελληνική φρεγάτα αλλά φαίνεται ότι είναι τραβηγμένη από την ίδια ακριβώς γωνία και ύψος, στο ίδιο ακριβώς σημείο, πράγμα δύσκολο να έτυχε δύο φορές.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω την πραγματική φωτογραφία από την Γενί Σαφάκ

Καλή χώνεψη στις ειδήσεις των μεγάλων ΜΜΕ. Συνεχίστε να τρώτε κουτόχορτο.
Εμείς έχουμε να σημειώσουμε μόνο μία φράση.
O κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.

Αυτή έδειξε η ΕΡΤ και όλα τα ελληνικά μεγάλα και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην δημοκρατικότατη χώρα μας Και αναρωτιόμαστε κάποιος εισαγγελέας για την είδηση και τις Γκεμπελικές πρακτικές υπάρχει ή απλά ο στόχος όλου του συστήματος είναι σώστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε κοινό άξονα και με κάθε κόστος.

Leave A Comment