Μας διέλυσαν οι Τούρκοι και στον ηλεκτρονικό πόλεμο – Χάκαραν σημαντική σελίδα και έβαλαν φωτογραφία του Uruc Reis

Σε μία άκρως ταπεινωτική και υποτιμητική κίνησης πέρασαν οι Τούρκοι χάκερ απέναντι στην χώρα μας. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που Ελλάδα δείχνει να μην έχει κανένα σύμμαχο εντός Ευρώπης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως η Γαλλία και να χάνει και το διεθνές διπλωματικό παιχνίδι με τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης να βγάζουν την ουρά τους και την Αμερική να είναι πάντα στο “Ναι μεν αλλά”.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Ένα ακόμα χαστούκι έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ατζέντα της χώρας μας και μάλιστα σε ένα τομέα που θεωρικά πάντα έχουμε υπεροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr Τούρκοι χάκερ, έριξαν τη σελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην θέση της ανήρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το εξής μήνυμα: «Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand».

Αυτό πέρασε στα ψηλά και δεν αναφέρθηκε από κανένα μεγάλο ΜΜΕ της χώρας γιατί μάλλον δεν βολεύει στην επικοινωνιακή εικόνα της Κυβέρνησης. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι το ελληνικό κράτος χρόνια τώρα λειτουργεί με την λογική του “κουμπάρου” αναθέτοντας εργολαβίες για τις κατασκευές ιστοσελίδων και διαφόρων δημοσίων έργων σε διαφημιστικές εταιρείες που δεν έχουν καμία εξειδίκευση και γνώση για τα επίπεδα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν δεκάδες κενά και σε καίριες στιγμές όπως αυτές που βιώνουμε να δημιουργούν προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Leave A Comment