Μας έχουν για μ@λ@κες αυτοί στο ΠΑΣΟΚ !!!!!

Προφανώς και θα ήθελαν πολύ, οι Έλληνες να διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου, εκέι στην παρέας της Φώφης Γεννηματά στη Χαρ Τρικούπη! Μνήμη που θα διαρκέι ένα λέπτο και θα διαγράφει αυτόματα όποια παλαιότερη καταγραφη. Έτσι μετά ο ΑΦM του ΠΑΣΟΚ το φορτωμένο με χρέη 200 εκατ προς το Ελληνικό Κράτος αλλά και το “ήθος” του ΠΑΣΟΚ που γέμισε τη χώρα λαμόγια, μίζες, “μαυρο πολιτικο χρήμα” και βαλίτσες με λαδώματα … ο κ Μωραίτης μας (ξανα)μαθαίνει και την πρόσφατη ιστορία!

«Το ΔΝΤ δεν το έφερε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Το ΔΝΤ το έφερε η Γερμανία» υποστήριξε το πρωί στην ΕΡΤ, ο κ. Μωραϊτης προσθέτοντας μάλιστα ότι «είναι περήφανοι για όλα αυτά και για την παράταξή». !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα διέγραψε κάθε ευθύνη που βαραίνει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονταν στη διακυβέρνηση της χώρας, χρεώνοντας όλες τις ευθύνες για τη χρεοκοπία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, των δυόμισι χρόνων. «Κοιτάζουμε τον Έλληνα στα μάτια και καταθέτουμε το επόμενο διάστημα ένα σχέδιο για να βγει η χώρα από το σημείο που μας έφεραν σήμερα οι συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά.

Αυτό το βίντεο για να μην ξεχνάμε ποτέ και να μαθαίνουν και οι πολύ νεώτεροι, το συλλογικό “ήθος και ύφος” ΠΑΣΟΚ που έφερε τη χώρα κυριολεκτικά στο χείλος της Εθνικής Καταστροφής … ( ΥΓ: Ο ίδιος ο προτελευταίος αρχηγός του, όταν παρέδιδε τη χώρα στους εισβολείς χωρίς μία μπαταρια, στο Καστελλόριζο, το 2010, είχε ομολογήσει ότι … θα απωλέσουμε τμηματα της εθνικής μας κυριαρχίας )

Κατερίνα Μπρεγιαννη 

Leave A Comment