«Το κουτί» Που δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, και όλες τις διοργανώσεις του κόσμου και περισσότερες από 50.000 ταινίες με όλες τις νέες κυκλοφορίες, εντελώς ελεύθερα, νόμιμα και χωρίς κανένα πάγιο ποτέ. Και με δεκάδες επιπλέον δυνατότητες

September 24, 2020
2,953 Views

Η μισή Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια περίπου φεύγει από συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης εξαιτίας του των τεράστιων παγίων αλλά και του περιορισμένου περιεχομένου που παρέχουν. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ανακαλύψει εδώ και αρκετό καιρό τις δυνατότητες που έχει αυτό το κουτί με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι Έλληνες να επιλέγουν λύσεις διαδυκτιακής τηλεόιρασης ώστε να βλέπουν το περιεχόμενο που θέλουν όταν το θέλουν και με ελάχιστο ή και καθόλου κόστος.

Εδώ και αρκετό υπάρχει μία συσκευή,”το λεγόμενο κουτί”, που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και όχι μόνο. Με υψηλή ανάλυση σε ζωντανό χρόνο. Χωρίς να πληρώνετε κανένα πάγιο και μάλιστα.

Οι περισσότεροι ψάχνουν κατά διαστήματα να βρουν κάποιο λινκ χαμηλής ποιότητα εικόνας μέσω live stream παράνομων σελίδων για να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες.

Εμείς προμηθευτήκαμε το γνήσιο Android Tv box της Lamazi store από εδώ και μπορώ να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο φοβερό και πρακτικό από ότι δείχνει μία περιγραφή.

Το κουτί” αυτό εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει να παρακολουθείτε τους αγώνες της Superleague live, σας δίνει και την δυνατότητα να δείτε όποιο πρωτάθλημα θέλετε, σε όποια χώρα του κόσμου θέλετε και φυσικά όλες τις διοργανώσεις όπως Champions league, Europa league, Formula, UFC και ότι άλλο επιθυμείτε σε Live μετάδοση σε ποιότητα εικόνας μέχρι 4Κ.

Αυτή η πανίσχυρη συσκευή δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της, να βλέπουν ταινίες που κυκλοφόρησαν λίγες μέρες πριν στους κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους και ενημερώνεται εντελώς αυτόματα. Περισσότερες από 50.000 ταινίες, σειρές και παιδικά είναι διαθέσιμες και μάλιστα πολλές από τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να τις βλέπετε πριν ακόμα παιχτούν στην Ελλάδα.

Το κουτί” εκτός από τα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει και ως παιχνιδομηχανή αφού η μεγάλη του μνήμη, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε όποια παιχνίδια θέλετε εσείς μέσα από το playstore και να τα απολαύσετε με τα παιδιά σας.

Φυσικά η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το Netflix αλλά και το Kodi  όπως και πολλά ακόμα πρόσθετα που θα κάνουν την εμπειρία σας μοναδική. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε επεισόδια σειρών που δεν θέλετε να χάσετε, ταινίες βίντεο δικά σας, φωτογραφίες. Επίσης μεταφέρετε όπου θέλετε αρκεί να υπάρχει ίντερνετ έστω και ασύρματο αφού έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και wifi.

Φυσικά οι δυνατότητες της συσκευής αυτής είναι απίστευτες αφού, εκτός από τα παραπάνω κάνει την τηλεόραση σας Smart tv με το λειτουργικό Adroid  9.1. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας πλέον μπορεί να λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής ή ένα κινητό. Μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ, να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε, να μπείτε σε social media, να κάνετε Live streaming, Και πολλά πολλά άλλα πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορείτε να κάνετε στην τηλεόρασή σας.

Εμείς  προμηθευτήκαμε το γνήσιο Tv box της Lamazi store από εδώ και μπορώ να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο φοβερό και πρακτικό από ότι δείχνει μία περιγραφή.

Επίσης αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα πάγια κάθε χρόνο βγαίνουν περίπου 500€ η απόσβεση της συσκευής γίνεται μέσα σε 2 μήνες. Το μόνο που χρειάζεται η συσκευή για να λειτουργήσει είναι ίντερνετ και είναι και ο λόγος που το κάνει απόλυτα νόμιμο σας συσκευή αφού είναι καλωδιακή τηλεόραση και όχι δορυφορική….

Leave A Comment