Ήττα Ελλάδας – Πρόθυμη η κυβέρνηση να συζητήσει για αποστρατικοποίηση νησιών (Βίντεο)

Στρώνεται το χαλί, στον Ελληνικό λαό για να υποστεί την μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση της ιστορίας του των τελευταίων 200 ετών. Ετοιμάζονται να τα συζητήσουν όλα ακόμα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ακόμα και την αποστρατικοποίηση νησιών.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο εγκυρότατος δημοσιογράφος- διεθνολόγος και επικεφαλής του slpress.gr Σταύρος Λυγερός στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4. Αποκαλύπτοντας τις προθέσεις τις κυβέρνησης να συζητήσει όλα τα θέματα ακόμα και αυτό της αποστρατικοποίησης των νησιών και ακόμα και θέματα κυριαρχικών δικαιωμάτων για διάφορα νησιά και βραχονησίδες.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η Ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα συζητηθεί μόνο το θέμα της ΑΟΖ. Αλλά σύμφωνα με ξένες πηγές όπως η Γερμανική πλευρά η Γαλλική κα στο τραπέζι θα συζητηθούν όλα.

Στην συνέντευξή του ο κύριος Λυγερός τόνισε πως η Τουρκία έχει στην ατζέντα της διάφορα θέματα με την Ελλάδα να μην έχει κανένα μοχλό πίεσης και να τονίζει τα διπλωματικά λάθη που θα μας φέρουν με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Θα πρέπει η Ελληνική μεριά να σταματήσει να κρύβεται πίσω από την επικοινωνιακή της πολιτική με συμμάχους τα ΜΜΕ και να λειτουργεί με μόνο σκοπό την εσωτερική κατανάλωση των κυβερνητικών δηλώσεων αλλά να μιλήσει με ειλικρίνεια στον Ελληνικό λαό χωρίς επικοινωνιακούς μανδύες τι προτίθεται να κάνει.

Δείτε το βίτνεο:

Leave A Comment