Η Τουρκία τα παίρνει όλα και η ελληνική κυβέρνηση βλέπει – Εξέδωσε νεά NAVTEX με πραγματικά πυρά

Σε ακόμα μία επίδειξη δύναμης προχώρησε η Τουρκία σήμερα. Εξέδωσε Navtex από τον σταθμό της Αττάλειας για την Ανατολική μεσόγειο που περικλείει και κομμάτι της ελληνική υφαλοκρηπίδας εντός της στην οποία διατάσσει όλα τα πλοία να απέχουν έως και 6 μίλια για λόγο άσκησης με πραγματικά πυρά.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Η Ελληνική μεριά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει κάποια αντίδραση και από πληροφορίες που διαρρέουν δεν προσθετή να εμποδίσει την τουρκική NAVTEX .

Μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη NAVTEX δεν έχει καμία σχέση με την θέση που βρίσκετε το oruc reis. Η Τουρκία με αυτόν τον τρόπο δείχνει στην διεθνή κοινότητα ότι έχει κερδίσει το ολοκληρωτικό της δικαίωμα να δρά στην περιοχή και στις θάλασσες της Μεσογείου και του Αιγαίου. Επίσης έχει δείξει ότι η Ελλάδα είναι παντελώς ανίσχυρη  ώστε να υλοποιήσει την υπερασπιστική γραμμή που εξάγγελε  με τις βαρύγδουπες δηλώσεις στρατιωτικών αξιωματούχων και κυβερνητικών περί αντίδρασης.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται πλήρως  την ελληνική αδράνεια και έχει καταλάβει ότι μοναδικό όπλο της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τα ΜΜΕ της χώρας που φροντίζουν να συντηρούν την επικοινωνιακή εικόνα του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε τη NAVTEX:

 

Leave A Comment