Η κυβέρνηση δοξάζει τον Τσίπρα και τον λέει Ιστορικό ηγέτη

September 28, 2020
132 Views

Το ζήσαμε και αυτό στην Ελλάδα. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι μπορεί σε αυτή την χώρα να υπάρχει σύμπνοια απόψεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον όταν το θέματα που τους χωρίζουν υποτίθεται ότι είναι εθνικής φύσης.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Ποιος θα μας το έλεγε τελικά ότι όχι μόνο θα υπήρχε σύμπνοια αλλά περάσαμε και σε ένα επίπεδο παραπάνω που είναι η αναγνώριση ιστορικής σημασίας. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο θέατρο σκιών. Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε ο καλύτερο ολυμπιονίκης γυμναστής δεν μπορεί να κάνει.

Το θέμα λοιπόν που έκανε την Νέα Δημοκρατία να αναγνωρίσει το Αλέξη Τσίπρα ως ιστορικό ηγέτη είναι η παραχώρηση του ονόματος στα Σκόπια ως “Βόρεια Μακεδονία”. Μάλιστα όχι μόνο αναγνώρισαν τον Αλέξη Τσίπρα ως ιστορικό ηγέτη αλλά χαρακτήρισαν και την συμφωνία που σύναψε με τα Σκόπια ως ιστορική συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Αυτό μάλιστα ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ Νικόλαου Δένδια και Μάικ Πομπέο πριν λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη. Στο κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι δύο τους κοινής αποδοχής αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας και πως η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Αυτό πάντως στην Ελλάδα που μας χωρίζουν τόσα πολλά σαν κόμματα αλλά ότι βλάπτει την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδας πάντα μας ενώνει πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε…

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Leave A Comment