Η Ελλάδα προσκύνησε τον Πομπέο της κούνησε το δάχτυλο και κάλυψε την Τουρκία

Ούτε σε τριτοκοσμικά Αφρικανικά κράτη δεν συμβαίνουν αυτά που βιώνει η πατρίδα μας από την κυβέρνησή της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Το μοναδικό πράγμα που φαίνεται ότι απασχολεί την Ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ είναι το επικοινωνιακό σερβίρισμα των γεγονότων και παραποίηση της πραγματικότητάς. Σήμερα καμαρώσαμε σύσσωμη την Ελληνική κυβέρνηση μαζί με τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας να υποκρύπτουν την αλήθεια με τον πιο φθηνό τρόπο. Και ενώ το κοινό ανακοινωθέν Πομπέο-Δένδια αναφέρει ξεκάθαρα στο Αγγλικό κείμενο «ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία» στο ελληνικό κείμενο και την παρουσίαση της είδησης στα Ελληνικά μέσα αφαιρέθηκε η λέξη “ιστορική”. Αυτό είναι δύο φορές πιο ντροπιαστικό διότι η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε τον όρο “ιστορική” ώστε να γραφτεί στο Αγγλικό κείμενο αλλά το απέκρυψε από το ελληνικό κείμενο επιτειδευμένα ώστε να μην το δουν οι Έλληνες πολίτες ότι το έχει αποδεχθεί για να μπορεί να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με το ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον πολύ βασικό στοιχείο είναι κάτι που δεν σχολιάστηκε από κανένα ΜΜΕ της χώρας. Αυτό είναι ότι στην πολύωρη συνάντηση των δύο αντρών δεν υπήρξε ούτε μία πρόταση που να αναφαίρετε στις Τουρκικές προκλήσεις. Και το χειρότερο είναι ότι ούτε ο Έλληνας υπουργός έκανε μία αναφορά στις μεταξύ τους συζητήσεις για τις Τουρκικές προκλήσεις. Μάλιστα αυτό που αναφέρει ο ίδιος ο Μάικ Πομπέο είναι ότι η Ελλάδα είναι πρόθυμη να συζητήσει και προσπαθεί να συζητήσεις με την Τουρκία αλλά ελπίζει πως και η Τουρκία θα θελήσει και αυτή να συζητήσει τα θέματα.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων, ο κ. Πομπέο αναφέρθηκε και στον ρόλο της Ελλάδας στα Δυτικά Βαλκάνια και τη χαρακτήρισε «κεντρικό παίκτη», ενώ κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο απάντησε πως οι θαλάσσιες διαφορές θα πρέπει να επιλύονται μέσω διαλόγου, διεθνών συστημάτων, συμφωνιών, και συνομιλιών. «Έχουμε δει τους Έλληνες να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, προσπαθώντας να το επιτύχουν, ελπίζουμε ότι η τουρκική κυβέρνηση θα το δει με τον ίδιο τρόπο».

Αυτό τα ελληνικά ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως διπλωματική νίκη της Ελλάδας πλέκοντας ένα θετικό επικοινωνιακό μανδύα στην κυβέρνηση για την υποστηρίξουν τυφλά. Να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εκδώσει δεύτερο πακέτο ενημέρωσης Κορονοιού για τα ΜΜΕ ύψους 20 εκατομμυρίων.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Leave A Comment