Η Ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ δέχθηκε να συζητήσει για αποστρατικοποιήσεις σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (pic)

Ακόμα ένα δημοσίευμα από την έγκυρη μέχρι σήμερα Yeni Safak που έχει εκθέσει δεκάδες φορές την ελληνική κυβέρνηση αποκαλύπτοντας πολλές φορές τις Τουρκικές προθέσεις. Να θυμίσουμε ότι η Τουρκική εφημερίδα ήταν πρώτη που έγραψε ότι το Oruc Reis θα βγει και θα κάνει έρευνες με την ελληνική μεριά να λέει ότι δεν θα το επιτρέψει και τελικά εκτέθηκε. Να θυμίσουμε ότι ήταν η πρώτη που έγραψε ότι θα βγούν τα πολεμικά Τουρκικά πλοία στο Αιγαίο και την Μεσόγειο με την ελληνική μεριά τότε να λέει πως αυτό είναι εχθρική πράξη και θα αντιμετωπιστεί άμεσα αν γίνει χωρίς ωστόσο να γίνει τίποτα όταν η Τουρκία το έκανε πράξη. Ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι η Τουρκία έχει Ευρωπαίους συμμάχους και στήριξη από την Γερμανία και δεν πρόκειται η Ελλάδα να ζητήσει κυρώσεις φοβάται τις αντιδράσεις της Γερμανίας. Γεγονός που μέχρι σήμερα επαληθεύεται.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Αυτή την φορά βάζει φωτιά με το νέο της δημοσίευμα που αναφέρει πως η Ελλάδα έχει δεχθεί τις Γερμανικές παραινέσεις αλλά και εντολές και είναι πρόθυμη πλέον να συζητήσεις ανοιχτά όλα τα θέματα όπως και την αποστρατικοποίηση των νησιών.

Ταυτόχρονα στο ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη υποχωρήσει στο θέμα των δικαιωμάτων ΑΟΖ που διεκδικεί η Τουρκία και δεν θα είναι το πρώτο θέμα συνάντησης.

Το αν ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν το γνωρίζουμε, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την μυστικοπάθεια της κυβέρνησης στον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Μετά την ακύρωση του Χάρτη της Σεβίλλης, οι Έλληνες στρατιώτες θα αναγκαστούν να φύγουν από τα νησιά» δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Yeni Safak υποστηρίζει πως η Ελλάδα μετά την υποχώρηση στο θέμα δικαιώματος ΑΟΖ στα νησιά δέχτηκε τις γερμανικές … παραινέσεις για αποστρατικοποίηση των νησιών και πως στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Από την Άλλη έχουμε σύσσωμα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρα να σιωπούν για το θέμα και να δημιουργούν μία μόνιμη ασπίδα επικοινωνιακής προστασίας προς την κυβέρνηση με ειδήσεις εσωτερικής κατανάλωσης. Η Ελληνική κυβέρνηση επίσημα δεν έχει πάρει θέσει ούτε μέσω εκπροσώπου της στον ξένο τύπο και έχει επιλέξει να λειτουργεί κάτω από έντονη μυστικότητα δημιουργώντας έτσι τεράστια ανησυχία στους Έλληνες αλλά και φόβους για τις αποφάσεις που μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες.

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το κουτί μπορείτε να βλέπετε τα πάντα δωρεάν.

Leave A Comment