Μία Βούρτσα για τα μαλλιά πολύ διαφορετική από τις άλλες που έχει προκαλέσει πανικό στον γυναικείο πληθυσμό και της χώρας μας εδώ και 2 μήνες

August 13, 2020
2,847 Views

Ένα εντελώς νέο και καινοτόμο προϊόν προκαλεί παροξυσμό στο γυναικείο κοινό εδώ και λίγους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Hot air Brush είναι η βούρτσα που έψαχνε κάθε γυναίκα για να λύσει τα χέρια της και να κάνει τα εντυπωσιακότερα χτενίσματα σε πολύ μικρό χρόνο.

Η εντυπωσιακή βούρτσα πιστολάκι εκτός από την πολυχρηστική της αξία έχει την δυνατότητα να ισιώσει το μαλλί σας, να το κάνει μπούκλα, να το στεγνώσει και διαθέτει τρεις ταχύτητες εξαγωγής αέρα. Και όλα αυτά με ένα μόνο χέρι. Σίγουρα όλες μας χρειάστηκε να πιάσουμε κάποια φορά πιστολάκι και βούρτσα μαζί και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ή να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας διαπιστώνοντας την δυσκολία. Σίγουρα πολλές από εμάς σκέφτηκαν πόσο φοβερά εύχρηστο θα ήταν αν υπήρχε μία βούρτσα που θα λειτουργούσε και σαν πιστολάκι και θα στέγνωνε ταυτόχρονα με το χτένισμα το μαλλί μας.

Αυτό μάλλον φαίνεται ότι εισακούστηκε από τις εταιρείες οι οποίες δημιούργησαν την Hot air brush η οποία και λατρεύτηκε αμέσως από τον γυναικείο πληθυσμό και ειδικά από τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Μάλιστα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Hot air brush έγινε σημείο αναφοράς ακόμα και από μεγάλα δημοσιογραφικά site και οίκους όπως και από χιλιάδες youtubers κάνοντας λόγο για τον ποιο χρήσιμο γυναικείο gadget της 10ετίας.

Βέβαια σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε και τα αρνητικά του θέματος τα οποία είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός από εταιρείες που δημιούργησαν ή εμπορεύονται φθηνές απομιμήσεις με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται οικονομικότερα σε πωλήσεις και άκρως δελεάστηκα ως προς τον πελάτη και δικαιολογημένα εκατοντάδες πελάτες να αγοράζουν κάτι ευτελούς αξίας το οποίο σίγουρα δεν έχει καμία αξία με τον πραγματικό προϊόν.

Εμείς μετά από μία γρήγορη έρευνα βρήκαμε την εταιρεία που φέρνει την γνήσια Hot air brush στην χώρα μας και την πουλάει στην προνομιακή τιμή των 39 ευρώ και χωρίς έξοδα μεταφοράς με αντικαταβολή μάλιστα στην πόρτα μας.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Η Lamazi.gr κρύβεται και πάλι πίσω από την προώθηση του συγκεκριμένου καινοτόμου προϊόντος η οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα ανοίξει και το κομμάτι της χοντρικής εντός του 2020 και στα Βαλκάνια.

Crazy Napo

Leave A Comment