Ετοιμάζονται για πόλεμο οι Τούρκοι- Ετοιμάζουν το λαό τους για το μπάμ

Σε πολεμικό κλίμα κινείτε η Τουρκία τις τελευταίες ώρες με δηλώσεις που όχι μόνο είναι εχθρικές αλλά και άμεσα απειλητικές προς την χώρα μα. Ο Τουρκικός τύπος σήμερα βομβαρδίζει στην κυριολεξία τον λαό της Τουρκία με εμπρηστικούς τίτλους και πρωτοσέλιδα θέλοντας να πυροδοτήσουν αρνητικές εξελίξεις στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού. Οι περισσότερες μάσκες μίας χρήσεις σήμερα είναι Τουρκικής παραγωγής.

Μάλιστα κάποιοι από τους παρακάτω τίτλους όχι μόνο είναι ντροπιαστικοί και διακυβεύοντας την όποια προσπάθεια για συνεννόηση πάει να γίνει αλλά είναι και βέβαιοι ότι ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας είναι η μόνη λύση.

Από την άλλη εντύπωση δημιουργεί ο τίτλος Γενί Σαφάκ που επικαλείται δημοσκόπηση στην οποία φαίνεται να έχουν ερωτηθεί τμήμα του Τουρκικού λαού για τις κινήσεις τους ΕΡ Ντογάν και μάλιστα συμφωνεί απόλυτα με 94% λέγοντας ναι συνεχίστε στις γεωτρήσεις στην Μεσόγειο και Αιγαίο.

Η χώρα μας δυστυχώς με την πολιτική της ηγεσία παραμένουν σιωπηλοί περιμένοντας τις εξελίξεις με απόλυτη παθογένεια, έχοντας μόνο ως βασικό στόχο της συντήρησης της επικοινωνιακής τους εικόνας με προασπιστές τα μεγάλα ΜΜΕ.

Δείτε τους πολεμικούς τίτλους των Τουρκικών ΜΜΕ:

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού. Οι περισσότερες μάσκες μίας χρήσεις σήμερα είναι Τουρκικής παραγωγής.

Σαμπάχ

2 ακόμη Navtex στο κακομαθημένο παιδί

Γενί Σαφάκ

Η Τουρκία μέσα σε ένα μήνα διεξήγαγε 15 ασκήσεις. Ο στόλος σε πολεμική διάταξη

Είναι και οι δύο πειρατές (Μητσοτάκης – Μακρόν)

Καμία διαπραγμάτευση για την Ανατολική Μεσόγειο: Αν η Ελλάδα διακινδυνεύσει πόλεμο θα χάσει νησιά και δυτική Θράκη

Το 94% είπε «συνεχίστε τις γεωτρήσεις»

Δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των Τούρκων υποστηρίζει τη συνέχιση των γεωτρήσεων σε ανατ. Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

Σοζτζού

Θερμαίνονται όλο και πιο πολύ τα νερά

Χουριέτ

Μαντάμ, αυτή η εποχή τελείωσε (των παλικαρισμών)

Τουρκιγέ

Οι καιροί των παλικαρισμών τελείωσαν

Σταρ

Όπως ρίξαμε στη θάλασσα τον Έλληνα, έτσι μπορούμε να τον πετάξουμε κι από τη Γαλάζια Πατρίδα

Leave A Comment