Ένα έξυπνο πιεσόμετρο ακριβείας με πολλές λειτουργικότητες που θα κάνει την ζωή σας ευκολότερη!

H Lamazi πρωτοπορεί και πάλι και φέρνει στην πόρτα σας ένα το πιεσόμετρο 6ης γενειάς Bsm-032plus που μπορεί να κάνει την ζωή σας ευκολότερη και με λιγότερο άγχος και με αρκετές καινοτομίες που θα σας βοηθήσουν στο να παρακολουθείτε την καρδιακή σας υγεία. Η Lamazi που ως βασικό άξονά έχει την εύρεση καινοτόμων προϊόντων με ιδιαίτερη χρηστική αξία και πάνω από όλα οικονομικά και με επίκεντρο το οικονομικό όφελος των καταναλωτών της με προϊόντα υψηλού value for money. Έφερε το ψηφιακό monitor αρτηριακής πίεσης (συστολική και διαστολική) Bsm-032plus που κάνει πραγματικά όλη την δύσκολη δουλειά για εμάς.

Το εν λόγο πιεσόμετρο έχει έναν τεράστιο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την τιμή σε σύγκριση με του μηχανισμούς που έχει. Το κόστος του είναι μόλις 34 ευρώ και έχει την δυνατότητα να καταγράφει μέχρι και 90 μετρήσεις δύο διαφορετικών ατόμων και να περνάνε στον υπολογιστή ως αρχείο με την ημερομηνία και ώρα της καταγραφής τους. Αυτό διευκολύνει πολύ τους χρήστες του διότι δεν χρειάζεται πλέον να κρατάνε αρχείο κάθε φορά αλλά και τον ιατρό που έχει ηλεκτρονικά όλο το αρχείο κάθε πελάτη του. Επίσης διαθέτει σύστημα eco energy που το κάνει να κλείνει μόνο του μετά από ένα λεπτό αδράνειας ώστε να μην εξαντλούνται οι μπαταρίες του σύντομα αλλά συμβάλει έμμεσα και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης έχει φωνητική αναφορά στα αποτελέσματα με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωσή του. Διαθέτει 6ης γενιάς παλμογράφο για απόλυτη ακρίβεια στις μετρήσεις του και περιχειρίδα SlimFit με δείκτη καταλληλότητας μεγέθους και ειδικό αισθητήρα, με πλαστικό δακτύλιο για ανώδυνες μετρήσεις χωρίς πόνο στο χέρι. Επίσης έχει αδιάβροχο επίπεδο προστασίας IP21 από νερό.

Το Bsm-032plus διαθέτει επίσης δείκτη επικινδυνότητας των αποτελεσμάτων με τα φυσιολογικά επίπεδα είναι στο πράσινο το πορτοκαλί συνιστά προσοχή και ξεκούραση και το κόκκινο επείγον ενημέρωση του ιατρού σας.

Είναι πανεύκολο στην χρήση του και σίγουρα το προτείνουμε ανεπιφύλακτα μιας και η ηλικία μας είναι τέτοια που μας έχει αναγκάσει να έχουμε προσωπική πείρα.

Μπορείτε να το βρείτε μέσω της σελίδα του προϊόντος εδώ και να σταλεί στο σπίτι σας με αντικαταβολή πληρώνοντας το με την παραλαβή του..

Leave A Comment