«Ελλάς η χώρα της πουστιάς»…

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

«Ελλάς η χώρα της πουστιάς», έγραψε έξω από το καθεστωτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης εξοργισμένος συμπολίτης… Η συσσωρευμένη οργή στη ‘συμπρωτεύουσα’ είναι ορατή παντού…

Γλιτσιάρηδες πολιτικάντηδες, φασισταριά απ’ το ένα άκρο μέχρι τ’ άλλο, ακροδεξιοί, δεξιοί, αριστεροί, αφήστε τις κατηγόριες εναντίον μας για βουλγάρικους στρατούς, ρωσική ανάμειξη κλπ., όταν ξεπουλάτε το όνομά μας, τον αθλητισμό μας, την οικονομία μας! Άχυρα έχετε στο κεφάλι σας; Γιατί προκαλείτε; Δεν έχετε μπέσα; Δεν έχετε μυαλό; Κάνετε μόνο ό,τι σας λέει τ’ αφεντικό;

Δεν έχετε σεβασμό για τους Θεσσαλονικείς, τους Μακεδόνες, τους Βορειοελλαδίτες; Δεν έχετε τρόπους; Να αποκτήσετε! Γιατί δεν ήρθε ο Παπάς; Γιατί δεν ήρθε ο Γεωργιάδης; Και θα ’ρθει ο Τσίπρας; Τι να μας πει; Αφού ΔΕΝ τον πιστεύουμε.

Και όλοι όσοι γλύφετε για ψηφαλάκια, αφήστε τα σάλια μάλια, μας κοροϊδεύετε και σας έχουμε πάρει χαμπάρι όλους! Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους!

«Ελλάς η χώρα της πουστιάς… όλοι οι πολιτικοί είναι πού…ες, παντού ψευτιά, κλεψιά και διαφθορά», όπου βρεθούμε απ’ τους συμπολίτες αυτά ακούμε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Leave A Comment