«Είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα – Η σημαία μας θα κυματίσει στην Αθήνα» !!!

Eμπρηστικές δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του εθνοϊσλαμιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (ΒΡΡ) της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί .

«Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους.

Πρώτα ο θεός, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους».

Σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε και ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος, Erhan Usta, ο οποίος τόνισε πως «κάποιος πρέπει να πει στην ελληνική κυβέρνηση τι συνέβη το 1921 και το 1922. Αν δεν το πούμε, ξέρουμε πώς θα… σφηνώσουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο, θα διδάξουμε ξανά ιστορία«.

Έκτακτο θέμα έγινε στον τουρκικό τύπο , η απόφαση του εφετείου στην Αθήνα η οποία απαγορεύει  την έκδοση του μέλους της τουρκικής  οργάνωσης  DHKP-C Naci Özpolat στην Τουρκία «απαντώντας» σε σχετικό αίτημα .

Διαδήλωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα από οργάνωση με το όνομα «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και την Επιστήμη». Διαμαρτυρήθηκαν για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα.

Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές, ζήτησε τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, πανό που κρατούν στα χέρια τους γράφει: «

Είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».

Ο Γκιουνές σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι:

«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία».

Κατά την επίσκεψη  του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, η ελληνική αστυνομία συνέλαβε 9 μέλη της οργάνωσης DHKP-C .

Αυτό που είχε αποκαλυφθεί σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης ήταν ο ισχυρισμός ότι τα μέλη αυτά είχαν ετοιμάσει σχέδιο δολοφονίας  κατά του  Ερντογάν . Η Τουρκία είχε ζητήσει επισταμένα την επιστροφή όλων των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, μεταξύ αυτών και του αρχιτρομοκράτη  Naci Özpolat.

Πριν από ένα μήνα, το ίδιο δικαστήριο απέρριψε επίσης το αίτημα έκδοσης της Τουρκίας για το μέλος DHKP-C Μεχμέτ Ντογκάν . Ο Dogan βρέθηκε να έχει μεταβεί με πολιτικό άσυλο στη Γαλλία, καταλήγει το  τουρκικό άρθρο ..

Οι Τούρκοι αριστεροί είναι οι εξής  :

1) (επ.) ACER ή DEMIR (ον.) Ergul ή Halil του Hidir ή του Ali και της Besser ή της Hatun , που γεννήθηκε την 01-06-1977 στην Τουρκία.

2 (επ.) AGARMIS (ον.) Burak του Atanur και της Fadime , που γεννήθηκε την 17-06-1994 στην Ολλανδία.

3) (επ.) BIBER ή DUZ (ον.) Hassan ή Sabri του Abdullah ή του Huseyin και της Celile ή της Kamile , που γεννήθηκε την 17-08-1958 στην Τουρκία.

4 (επ.) DOGAN (ον.) Mehmet του Lutfu και της Pakize , που γεννήθηκε την 25-11-1958 στην Τουρκία.

5) (επ.) GOKOGLOU (ον.) Ali – Ekram του Husseyin και της Yukser , που γεννήθηκε την 30-11-1968 στην Τουρκία.

6) (επ.) SECER (ον.) Halaz του Mahmut και της Gulkiz , που γεννήθηκε την 15-05-1997 στην Τουρκία.

7 (επ.) NACI OZPOLAT (ον.) Sadi του Halil και της Latife , που γεννήθηκε την 01-09-1969 στην Τουρκία.
8) (επ.) SAYAR (ον.) Anil του Bekir και της Leyla , που γεννήθηκε την 18-11-1991 στην Ολλανδία.

9) (επ.) ΖΑΤ (ον.) Ismail του Mustafa και της Medine , που γεννήθηκε την 01-07-1953 στην Τουρκία.

Leave A Comment