Αυτή είναι η κάμερα που μπορεί να σπάσει πλάκα με τους κλέφτες και τους επιτήδειους- Και σίγουρα δεν θέλουν να την συναντήσουν μπροστά τους – Δείτε τι μπορεί να κάνει (Βίντεο)

July 27, 2019
4,113 Views

Μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο νόμο περί κλοπής ή απόπειρα κλοπής αλλά και στην χρήση του αυτοφώρου η κάμερες ασφαλείας πλέον μπορούν να θέσουν τεκμήριο απόδειξης μίας παράνομης πράξης. Πλέον το υλικό από μία κάμερα ασφαλείας μπορεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να αποτελέσει ένα αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο. Εκτός όμως από την χρήση του στο δικαστήριο μπορεί, ακόμα να προσκομιστεί και στις εκάστοτε αρχές όπως αστυνομία και ανάλογα με το αδίκημα η αστυνομία να θέσει την διαδικασία του αυτοφώρου άμεσα.

Με λίγα λόγια ο μύθος που υπήρχε μέχρι πριν λίγο ότι δεν αποτελεί απόδειξη η καταγραφή από κάμερα ασφαλείας έλαβε τέλος.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν επιχειρήσεις ή θέλουν να επιβλέπουν με σιγουριά και ασφάλεια τους χώρους του σπιτιού τους.

Ωστόσο τι δυνατότητες έχουν σήμερα η κάμερες ασφαλείας και ποιο είναι το συνολικό κόστος του;
H αλήθεια είναι ότι μία κάμερα ασφαλείας που να μπορεί να είναι αυτόνομη, να μη θέλει εγκατάσταση, να καταγράφει σε υψηλή ανάλυση να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα, να έχουμε πρόσβαση από κινητά και συσκευές όπου και αν είμαστε, να καταγράφει ήχο και να έχει νυχτερινή λήψη, αλλά και να ανιχνεύει την κίνηση και να είναι και κινούμενη και να μπορεί να είναι κατάλληλη για εξωτερικό χώρο και αδιάβροχη και με ηχείο αλλά και μικρόφωνο είναι λίγο ακριβές και οι τιμές του ξεκινάνε από 250 ευρώ η μία + τα έξοδα εγκατάστασης από ειδικό + καταγραφικό.

Ωστόσο εμείς μετά από λίγο ψάξιμο και μετά από προσωπική μας δοκιμή και πείρα δοκιμάσαμε την Smart wifi camera 360 και έχουμε εντυπωσιαστεί εδώ 2 μήνα περίπου που την έχουμε στο γραφείο. Η κάμερα αυτή πραγματικά είναι η ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν έναν άγρυπνο φρουρό 24/24 7 μέρες την εβδομάδα να επιβλέπει την επιχείρησή τους η για σπίτια με παιδιά ή ηλικιωμένους. Η Smart wifi camera 360 κοστίζει μόλις 89 ευρώ και δεν χρειάζεται τίποτα έξτρα ώστε να τεθεί σε λειτουργία.

Οι δυνατότητες της είναι πραγματικά εκπληκτικές με την καταγραφή να γίνεται σε υψηλή ανάλυση, να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα ακόμα και σε αποστάσεις 40 μέτρων από το ρούτερ, να είναι αδιάβροχη και να λειτουργεί άψογα ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να είναι περιστροφική 360 μοιρών και με κάθετη κίνηση ώστε να μην της ξεφεύγει τίποτα, να έχει νυχτερινή λήψη ακόμα και σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, να διαθέτει μικρόφωνο αλλά και ηχείο και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με εσάς που διαχειρίζεστε την εφαρμογή της και με τον άνθρωπο που βρίσκετε κοντά στην κάμερα, να ανιχνεύει μόνη της και αυτόματα την κίνηση και να στέλνει ειδοποίηση στο κινητό αμέσως, να μπορεί κάποιος να την διαχειριστεί από 5 διαφορετικές συσκευές αλλά και να μπορεί να προσθέσει μέχρι 8 ίδιες κάμερες στην ίδια εφαρμογή και να μη χρειαστεί να κάνει εγκαταστάσεις με καταγραφικά και τεχνικούς ξοδεύοντας εκατοντάδες ευρώ.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν επιχειρήσεις ή θέλουν να επιβλέπουν με σιγουριά και ασφάλεια τους χώρους του σπιτιού τους.

Leave A Comment