Μπορεί ένα ζευγάρι να κολλήσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;

Ακούγεται σαν σκηνή από κωμωδία, όμως είναι αλήθεια: τα ζευγάρια μπορεί να κολλήσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Είναι μια περίεργη κατάσταση που ονομάζεται αιχμαλωσία του πέους και μπορεί να συμβεί. Δεν είναι όμως τόσο ακραία όσο την έχουμε φανταστεί ή την έχουμε δει σε ταινίες.

Τι συμβαίνει όταν κολλάει το πέος στον κόλπο της γυναίκας

Την ώρα που η γυναίκα φτάνει σε οργασμό, οι μύες του πυελικού εδάφους συσπώνται και μπορεί εκείνη τη στιγμή το πέος να κολλήσει στον κόλπο. Αυτή η κατάσταση δεν διαρκεί πολλή και τελειώνει όταν χαλαρώσουν οι πυελικοί μύες. Η ιδέα και μόνο φαντάζει λίγο τρομακτική, παράλογη και κωμική, κυρίως για ένα κορίτσι είκοσι ετών. Παρόλα αυτά αν ποτέ σου συμβεί να είσαι ψύχραιμη και να σκεφτείς πράγματα που δεν αφορούν το σεξ, για να χαλαρώσεις και να ξεκολλήσει το πέος από τον κόλπο. Ευτυχώς η αυτή η κατάσταση σπανίως οδηγεί στο νοσοκομείο, όπως πολλοί πιστεύουν, γιατί αν χαλαρώσουν οι μύες το ζήτημα έχει λυθεί. Οι περιπτώσεις που το ζευγάρι πάει στο νοσοκομείο είναι κυρίως στις ταινίες, παρά στην πραγματική ζωή.

Τέλος, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το κόλλημα παρατηρείται στα σκυλιά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά όσο αφορά τους ανθρώπους η αιχμαλωσία του πέους είναι σπάνια, ενώ η παρατεταμένη αιχμαλωσία αμφισβητείται έντονα. Με ψυχραιμία και ηρεμία μπρούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα, από τα μικρά μεχρι και τα πιο σημαντικά.

Loading...

Leave A Comment