ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑΤΟ-ΕΕ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΝΩΝ!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Η δικτατορία στην Καταλονία συνεχίζεται, ο λαός διαδηλώνει, οι εκπρόσωποι της αυτόνομης χώρας τους διώκονται, και ο εξόριστος πρόεδρος Πουιζντεμόν συνελήφθη και θα καταδικαστεί γιατί παραμένει πιστός στη δημοκρατία που υπηρετεί.

Το καταλανικό ζήτημα καταδεικνύει ότι στην Ευρώπη έχουμε δικτατορία. Η Δυτική Γερμανία, το εφαλτήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ κατά των λαών της Ανατολικής Ευρώπης, μετατράπηκε στη Γερμανία τύραννο όλων των λαών της Ευρώπης με τις ευλογίες των ΗΠΑ! Να δούμε οι σύγχρονοι Μέτερνιχ πώς θα φερθούν στον Πουιζντεμόν.

Το σφάλμα των Καταλανών είναι η εμπιστοσύνη στον πλούτο τους. Αυτό δεν αρκεί. Οι Βάσκοι έχουν πετύχει περισσότερη αυτονομία χάρη στην σκληρότητα και την οργάνωσή τους, κι ας μην είναι τόσο εύποροι.

Το έγγραφο που δημοσιεύουμε αποδεικνύει ότι επίσημα για τις ΗΠΑ οι ευρωπαϊκές χώρες είμαστε τόποι δικής τους στρατιωτικής και οικονομικής δραστηριότητας με επιτηρητές τις κεντρικές κυβερνήσεις.

Ένα άλλο συμπέρασμα είναι ότι οι φυγόκεντρες δυνάμεις στην Ιβηρική Χερσόνησο παραμένουν ισχυρές. Άρα κάθε πείραμα για συνύπαρξη διαφορετικών λαών κι εθνοτήτων σ’ ένα αυταρχικό βαλκανικό κράτος είναι καταδικασμένο εκ προοιμίου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ,

Leave A Comment