Απίστευτη κατάβαση πίστας downhill… με ποδήλατο πόλης

Τεράστια lines & απίστευτα tricks; Κανένα πρόβλημα για τον Fabio Wilmer – ό,τι ποδήλατο κι αν έχει!
O Fabio Wibmer είναι ένας δραστήριος και εφευρετικός τύπος. Ο Αυστριακός trials rider μας εντυπωσίασε πέρσι με δύο φοβερά video, το GoPro Limitless Trail και το Faboulous Escape. Στο νέο του video πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς κατεβαίνει μια MTB downhill πίστα με ένα παλιό city bike.
Αυτό το video αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές εμπειρίες μου σε δύο τροχούς. Μάλιστα το να προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου στα όρια με αυτό το ποδήλατο ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει.

Fabio Wibmer
Μπορεί να ακούγεται εύκολη υπόθεση ωστόσο χρειάστηκαν κάποιοι πολύ υψηλού επιπέδου χειρισμοί προκειμένου να οδηγήσει ένα βαρύ city bike στα trails του Saalbach και Leogang όπου γυρίστηκε το συγκεκριμένο video. Αυτά τα ποδήλατα δεν είναι σχεδιασμένα για να βγάζεις tricks αλλά ο Wibmer το προσπάθησε ούτως ή άλλως.
Για να πούμε την αλήθεια ο Wibmer αναβάθμισε ελαφρά το συγκεκριμένο ποδήλατο τοποθετώντας φρένα Magura HS, λάστιχα Continental και πετάλια Crank Brothers προκειμένου να βελτιώσει την πρόσφυση, αλλά και να μπορεί να επιβραδύνει σε αυτές τις απαιτητικές πίστες.

Επισήμανση: Δεν βλάψαμε κανένα ζώο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων!

Πηγή:coremag.gr

Leave A Comment