Απαράδεκτη δήλωση Μέρκελ – Ντροπή για Ελλάδα και ΕΕ – Μας γυρίζει την πλάτη και μας βγάζει φταίχτες

Ντροπή στον Ελληνικό τύπο πρώτα από όλους, που από το πρωί ο πανηγυρίζουν όλοι με τις δηλώσεις της Μέρκελ θέλοντας να κρατήσουν ακλόνητο το επικοινωνιακό προφίλ της κυβέρνησης αδιαφορώντας για το πραγματικό νόημα των δηλώσεών της. Που στην πραγματικότητα το μόνο που κάνει είναι να γυρίζει την πλάτη στην Ελλάδα και να δίνει δίκαιο στον Ερντογάν και τους παραλογισμούς της Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου ότι: “οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν την υποχρέωση να στηρίξουν την Ελλάδα”. Και στο σημείο αυτό έθεσε ένα τεραστίων διαστάσεων “αλλά” συμπληρώνοντας στην συνέχεια την εγκληματική φράση “Όπου έχει δίκιο”.

Φυσικά το νόημα αυτού που είπε δεν το σχολίασε κανένα ΜΜΕ αλλά κράτησαν μόνο το πρώτο σκέλος της φράσεις και πανηγυρίζουν ακόμα τα ελληνικά ΜΜΕ. Αλλά το κεντρικό νόημα της όλης φράσης είναι το δεύτερο σκέλος που θέτει την Ελλάδα σε κατάσταση διαπραγμάτευσης με εκ προοιμίου δεδομένο ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχει δίκιο.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Μία ακόμα ντροπιαστική φράση που δείχνει πραγματικά το πόσο μας υπολογίζουν σαν κράτος και σαν κυβέρνηση αλλά και σαν δύναμη διπλωματίας είναι η ακόλουθη με την ίδια την Μέρκελ να λέει μετά από ερώτηση δημοσιογράφου:
«Ναι, πρέπει να πάρουμε σοβαρά όσα λένε οι Έλληνες φίλοι μας, είναι καθήκον μας ως κράτη μέλη της ΕΕ να τους στηρίξουμε σε όσα έχουν δίκιο». H φράση “Ναι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά όσα λένε οι Έλληνες φίλοι μας” δηλώνει άμεσα ότι μέχρι σήμερα δεν μας έπαιρνε κανείς στα σοβαρά και ειδικά η Γερμανία. Άρα θεωρούσε ότι έχει να κάνει με μία πολιτική αστεία που έχει ως στόχο και πάλι μόνο τα κομματικά συμφέροντα χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για εθνικά και Ευρωπαϊκά ζητήματα. Από την άλλη όμως εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι δικαιολογημένη μία τέτοια δήλωση όταν έχεις να κάνεις τόσα χρόνια με Έλληνες πολιτικούς που μόνο στόχος είναι το κέρδος ημέτερων και το πολιτικό συμφέρων.

Φυσικά μέσα στις δηλώσεις της δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο βασικός παίχτης που μιλάει μαζί του συχνότερα από τους Έλληνες κυβερνητικούς είναι ο ίδιος ο Ερ Ντογάν χωρίς να αποκαλύψει κάτι περισσότερο λέγοντας επ ακριβώς: «Η σχέση μας με την Τουρκία είναι διαφορετική. Συνομιλώ συχνά με τον κ. Ερντογάν και θα σας ενημερώσω».

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Μπορείτε να δείτε της δηλώσεις της Καγκελαρίου Μέρκελ σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ και site που πανηγυρίζουν ακόμα και να καταναλώσετε χωρίς άγχος το σανό όπως σας το παρουσιάζουν. Εμείς βλέπουμε σήμερα ξεκάθαρα ότι η Γερμανία ανοίγει διάπλατα μία τεράστια πόρτα στον Τούρκο και μας πετάει έξω στην Θάλασσα με μία κλωτσιά. Με λίγα λόγια στην διεθνή διπλωματία η Νέα δημοκρατία αποτυγχάνει επικίνδυνα και καθημερινά. Μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε ότι βρέχει.

Leave A Comment