Η Κυβέρνηση πληρώνει 15.000€ σε βενζινάδικο στην Σαντορίνη που έχει σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ για να κάνουν φιέστα οι γυναίκες των Υπουργών στο νησί

Βαριές κατηγορίες που κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν έχει ασχοληθεί με σοβαρότητα, ακούστηκαν την Δευτέρα στην Βουλή. Μία συνομιλία που καταδεικνύει την Ελληνική πραγματικότητα στο 100% ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Documentonews H κυβέρνηση έχει ξοδέψει για την φιέστα της Σαντορίνης περίπου στα 80.000€.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Αλλά το πιο εξοργιστικό είναι ότι η κυβέρνηση έχει πληρώσει σε ένα μόνο τιμολόγιο σε βενζινάδικο του νησιού το ποσό των 15.000 ευρώ. Και μάλιστα έχει κατασπαταλήσει το κρατικό χρήμα για να κάνουν οι σύζυγοι των υπουργών φιέστα στο νησί. Οι κατηγορίες αυτές εκτοξεύθηκαν από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας μάλιστα «Μη με προκαλείτε. Θα παίρνετε απαντήσεις όταν με προκαλείτε…» συνεχίζοντας «Εσείς, πρέπει να μας πείτε πόσο κόστισε. Φέρτε τα χαρτιά…».

Ένα ακόμα μελανό σημείο της ελληνικής πραγματικότητας που έχει κατακλύσει την ελληνική πολιτική είναι η επικοινωνιακή πολιτική που λειτουργεί όλο το σύστημα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως φαίνεται και από τα λεγόμενά του δεν είχε την διάθεση να αποκαλύψει την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος αλλά το κάνει επειδή εξαναγκάστηκε και επειδή τον προκάλεσαν.

Δείτε επίσης: Η μοναδική ελληνική μάσκα που φτιάχνετε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 90% των μασκών φτιάχνονται στο Πακιστάν, στην Ινδία και στην Κίνα. Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή. 

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι όλοι μαζί λειτουργούν κάτω από την ίδια λογική και με τον ίδιο τρόπο.

Leave A Comment