Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας για την ποινή χάδι που επέβαλαν στην ξαδέρφη του Πολάκη η οποία ευθύνεται για το θάνατο της 4χρονης κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή καλημέρα Ελλάδα και στον Γιώργο Παπαδάκη ο πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας για την ντροπιαστική ποινή χάδι που επέβαλε το το πειθαρχικό συμβούλιο. Γνωρίζοντας την ελληνική δυσωδία που επικρατεί στον δημόσιο τομέα αλλά και στις διοικητικές αρχές του τόπου ο πατέρας εμφανώς οργισμένος και απογοητευμένος είπε “Δεν μου έκανε καμία έκπληξη η ποινή – “χάδι” στην αναισθησιολόγο προσθέτοντας στην συνέχεια ” Αφού είναι όλοι μαζί ρε παιδιά”.

Ελπίζουμε αυτή η οικογένεια να βρεί κάπως κάποια στιγμή γαλήνη και ο κάθε ένας που ευθύνεται για την τραγωδία αυτή να πάρει αυτό που του αξίζει. Να θυμίσουμε ότι για την ιστορία η 4χρόνη κόρη του Μάνου Παρασκάκη έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια μίας επέμβασης ρουτίνας βγάζοντας τα κρεατάκια.

Μετά από 2μισή χρονιά η υπόθεση ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος και δεν έχει πληρώσει κανείς για την εγκληματική αμέλεια και μόλις εχθές το πειθαρχικό συμβούλιο έβγαλε μία ντροπιαστική απόφαση που θεωρεί υπεύθυνη την ξαδέρφη του Π.Πολάκη η οποία ήταν και η αναισθησιολόγος της επέμβασης αλλά την τιμώρησε με στέρηση μισθού για 6 μήνες….

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος ο πατέρα στην εκπομπή.

Leave A Comment