Πως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έκανε φτερά και 600.000 Έλληνες θα μείνουν νηστικοί το τριήμερο – Το κόλπο της Φωτίου και το δούλεμα στους φτωχούς

Σύμφωνα με ανακοινώσεις και διαβεβαιώσεις του υπουργείου το ΚΕΑ από το οποίο ζουν περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι ήταν να καταβληθεί στους δικαιούχους από εχθές το απόγευμα. Αλλά φυσικά όπως όλα τα πράγματα στην χώρα μας δεν έγινε στην ώρα του.

Σήμερα το πρωί βγήκε η κυρία Φωτίου στην ιδιόκτητη ΕΡΤ και ανακοίνωσε με περίσσια ειρωνεία προς τους οικονομικά ασθενέστερους που το περιμένουν πως και πως για να αγοράσουν λίγο κιμά και κάνα γεμιστό να μαγειρέψουν και είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι “Δεν έγινε και τίποτα σοβαρό που καθυστέρησε η καταβολή του και μάλιστα τόνισε ότι πάντα μπαίνει 27-28 κάθε μήνα και όχι 25 άρα οι πολίτες θα πρέπει να είναι και υποχρεωμένοι που θα το πάρουν σήμερα.

Εν τέλη μέχρι τώρα δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ με την κυβέρνηση να παίζει τις κουμπάρες. Η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στο ΗΔΙΚΑ και το ΗΔΙΚΑ στις τράπεζες. Ωστόσο το αποτέλεσμα από αυτό το θέατρο είναι ότι εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας έμειναν χωρίς χρήματα για το τριήμερο με την κυβέρνηση να πανηγυρίζει και πάλι που κατάφερε να εξευτελίσει του φτωχούς Έλληνες.

Φυσικά αυτή την κομπίνα λίγοι είναι σε θέση να την καταλάβουν και να δουν πραγματικά το λόγο που έγινε και δεν είναι άλλος από συνεννόηση της κυβέρνησης και των τραπεζών ώστε να δημιουργήσουν μία φαινομενική ενίσχυση της ρευστότητας τους εντός του τριημέρου μιας και διανύουμε την περίοδο stress test στις Ευρωπαικές τράπεζες.

Με λίγα λόγια και πάλι τα λεφτά των φτωχών ανθρώπων ξελασπώνουν τις τράπεζες με την κυβέρνηση πλέον να είναι συνεργός σε αυτό το έγκλημα.

ΥΓ. Κυρία Φωτίου εσείς προφανώς έχετε να μαγειρέψετε σολομούς και αστακούς οπότε πλέον δεν σας κάνουν τα γεμιστά…..Επίσης το κουκουνάρι που σας αρέσει είναι ακριβό…

Leave A Comment