Πως να προστατεύσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας και την περιουσίας σας κάνοντας πλάκα στους επιτήδειους (Τι δείχνουν οι στατιστικές και τα νούμερα)

September 19, 2019
683 Views

Με την μικροεγκληματικότητα να έχει έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα. Κανείς δεν μπορεί να νιώθει 100 ασφαλή πλέον ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι. Για λόγους στατιστικής το 2018 έχουν καταγραφεί 74.183 διαρρήξεις και περισσότερες από 400.000 μικροκλοπές. Μία άλλη στατιστική δείχνει ότι οι κάμερες και οι συναγερμοί αποτρέπουν τους κλέφτες με το ποσοστό να είναι μόλις το 16% σε σπίτια που είχαν κάμερα ή συναγερμό. Επίσης ο χρόνος έρευνας του ληστή μέσα σε ένα σπίτι ή επιχείρηση που είχε κάμερες μειώνετε κάτω από 1 λεπτό στο σύνολό του, ενώ αντίθετα σε σπίτι χωρίς κάμερα ξεπερνάει πολλές φορές ακόμα και τα 15 λεπτά.

Πράγμα που σημαίνει ότι οι ληστές φοβούνται τις κάμερες περισσότερο από ότι τον συναγερμό και τις αποφεύγουν.

Με αφορμή τα νούμερα από τις στατιστικές έρευνες και σύμφωνα με τις καταγραφές της ΕΛ.ΑΣ. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την επιχείρησή σας και το σπίτι σας, εύκολα σίγουρα και χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η καλύτερη κάμερα σε σύγκριση τιμής και ποιότητας με διαφορά από ότι υπάρχει μέχρι τώρα σε όλο το ελληνικό ίντερνετ μία έρευνα θα σας πείσει και η μοναδική που δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Τι δυνατότητες έχουν σήμερα η κάμερες ασφαλείας και ποιο είναι το συνολικό κόστος του;
H αλήθεια είναι ότι μία κάμερα ασφαλείας που να μπορεί να είναι αυτόνομη, να μη θέλει εγκατάσταση, να καταγράφει σε υψηλή ανάλυση να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα, να έχουμε πρόσβαση από κινητά και συσκευές όπου και αν είμαστε, να καταγράφει ήχο και να έχει και ηχείο ώστε να μιλάτε μέσα από αυτή και να έχει νυχτερινή λήψη, ζουμ, αλλά και να ανιχνεύει την κίνηση και να είναι και κινούμενη και να μπορεί να είναι κατάλληλη για εξωτερικό χώρο και αδιάβροχη είναι λίγο ακριβές και οι τιμές του ξεκινάνε από 250 ευρώ η μία + τα έξοδα εγκατάστασης από ειδικό + καταγραφικό.

Ωστόσο εμείς μετά από λίγο ψάξιμο και μετά από προσωπική μας δοκιμή και πείρα δοκιμάσαμε την Smart wifi camera 360 και έχουμε εντυπωσιαστεί εδώ 2 μήνα περίπου που την έχουμε στο γραφείο μας. Η κάμερα αυτή πραγματικά είναι η ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν έναν άγρυπνο φρουρό 24/24, 7 μέρες την εβδομάδα να επιβλέπει την επιχείρησή τους αυτόματα και να στέλνει ειδοποίηση άμεση σε live χρόνο όταν εντοπίζει κίνηση η για σπίτια με παιδιά ή ηλικιωμένους. Η Smart wifi camera 360 κοστίζει μόλις 89 ευρώ και δεν χρειάζεται τίποτα έξτρα ώστε να τεθεί σε λειτουργία.

Οι δυνατότητες της είναι πραγματικά εκπληκτικές με την καταγραφή να γίνεται σε υψηλή ανάλυση, να συνδέεται στο ίντερνετ ασύρματα ακόμα και σε αποστάσεις 40 μέτρων από το ρούτερ, να είναι αδιάβροχη και να λειτουργεί άψογα ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να είναι περιστροφική 360 μοιρών και με κάθετη κίνηση ώστε να μην της ξεφεύγει τίποτα, να έχει νυχτερινή λήψη ακόμα και σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, να διαθέτει μικρόφωνο αλλά και ηχείο και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με εσάς που διαχειρίζεστε την εφαρμογή της και με τον άνθρωπο που βρίσκετε κοντά στην κάμερα, να ανιχνεύει μόνη της και αυτόματα την κίνηση και να στέλνει ειδοποίηση στο κινητό αμέσως, να μπορεί κάποιος να την διαχειριστεί από 5 διαφορετικές συσκευές αλλά και να μπορεί να προσθέσει μέχρι 8 ίδιες κάμερες στην ίδια εφαρμογή και να μη χρειαστεί να κάνει εγκαταστάσεις με καταγραφικά και τεχνικούς ξοδεύοντας εκατοντάδες ευρώ.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε από εδώ βάζοντας απλά το τηλέφωνό σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και σας καλούν από την εταιρεία για τα στοιχεία αποστολής. Επίσης για τις εταιρείες μπορείτε να ζητήσετε και τιμολόγιο όπως κάναμε και εμείς για να περαστεί στα έξοδά σας.  

Leave A Comment