Πολίτης έσπασε στον ξύλο Πακιστανό που πήγε να δείρει και να κλέψει 20χρονο υπάλληλο στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΤΝΕΟ)

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν σήμερα οι περαστικοί από την Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη περίπου στις 13:00. Με έναν Πακιστανό να αγριοκοιτάει και στην συνέχεια να επιτεθείτε σε 20 υπάλληλο κινητής τηλεφωνίας αποσπώντας του μάλιστα και τα χρήματα που είχε στην τσέπη του.

Στην συνέχεια σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας άλλος άντρας που είδε το περιστατικό επενέβη και έσπασε στην κυριολεξία στο ξύλο τον Πακιστανό ζητώντας του μάλιστα να επιστρέψει τα χρήματα στον 20χρονο.

O 20χρονος πήγε αμέσως στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για να καταγράψει και να καταγγείλει το περιστατικό. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο μετά από 20λεπτά παρόλο που είναι στην κυριολεξία λιγότερο από 30 μετρά συνέλαβε τον άντρα που ξυλοφόρτωσε τον Πακιστανό αλλά και τον 20χρονο υπάλληλο με την κατηγορία ρατσιστικής βίας και τον Πακιστανό με την κατηγορία απόπειρας κλοπής.

Όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας οι κατηγορίες που βαραίνουν του δύο νεαρούς που ουσιαστικά εφάρμοσαν το αίσθημα δικαίου και απλά υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους είναι πολύ πιο βαριές από αυτές που βαραίνουν τον Πακιστανό.

Δείτε το βίντεο.

Leave A Comment