Ποια μεγάλη πολιτικός που είναι στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς παίρνει δημόσια έργα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που εγείρουν ερωτηματικά αναφορικά με τις δραστηριότητες της Γενικής Γραμματέως Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα.

Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ, η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί», η οποία παίρνει δουλειές από το δημόσιο μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, κύκλοι της κ Ξεπαπαδέα υποστηρίζουν ότι η κα Ξεπαπαδέα έχει φύγει από την εταιρεία από το τέλος του 2015.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με το skai.gr, στη Βουλή φέρνουν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη τις αποκαλύψεις για τις ταυτόχρονες σχέσεις της κυρίας Ξεπαπαδέα με την δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου ενώ ήταν ειδική συνεργάτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο κος Θεοχάρης επισημαίνει “το ηθικό, νομικό και πολιτικό ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων που προκύπτει από την αποκάλυψη αυτή”.

Στη δίκη του επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ. Παπαθεοδώρου ρωτά για τις σχέσεις κυρίας Ξεπαπαδέα με τον Αρτέμη Αρτεμίου και γιατί δεν έχει αποπεμφθεί ακόμη, μεταδίδει το ίδιο μέσο.

«Να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται», καλεί Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ το υπουργείο Δικαιοσύνης.

πηγή

Leave A Comment