ΠΑΝΙΚΟΣ στη Βουλή: “Βγες έξω καθίκι” – Η Μεγαλοοικονόμου χτύπησε δημοσιογράφο στο κεφάλι με…

May 18, 2018
315 Views

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι πρώην συνεργάτης της – “Βγες έξω καθίκι”!
– Οι διάλογοι, όπως τους μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής το απόγευμα της Παρασκευής (18.05.2018) και ενώ είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια, πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την υπόθεση Novartis.

«Πρωταγωνίστρια» του επεισοδίου η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία επιτέθηκε σε δημοσιογράφο. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο δημοσιογράφος, οοποίος ήταν στις προηγούμενες εκλογές πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων στον Νομό Εύβοιας, υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της βουλευτού. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια αυτό δεν ισχύει.

Όταν η κ. Μεγαλοοικονόμου τον είδε στο καφενείο της Βουλής, του ζήτησε να βγει έξω, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σε εκείνο το σημείο, η βουλευτής άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα πορτοφόλι και κάρτες. Την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής που αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να λήξει το επεισόδιο.

Ακολουθούν οι διάλογοι, όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και τους μεταδίδουν τα «Παραπολιτικά»
Όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μπήκε στο καφενείο και αντίκρισε τον δημοσιογράφο, του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή.

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιανθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Δημοσιογράφος: Δεν παω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ.

Δημοσιογράφος: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια.

Leave A Comment