Ο μασκοφόρος πολεμιστής έκοψε το πλέγμα με πένσα και είναι έτοιμοι όλοι για πόλεμο – Διψάνε για αίμα (Φωτογραφία)

Όπως σε κάθε απολίτιστη χώρα έτσι και στην Ελλάδα που πάντα πρωτοστάτη στην ανοησία και την οχλαγωγία οι οπαδοί είναι έτοιμοι για πόλεμο.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν εξοπλιστεί με πένσες, πριόνια και ποιος ξέρει τι άλλου είδους όπλο μπορεί να βρεί εκεί μέσα κανείς. Έτσι λοιπόν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε έναν οπαδό μασκοφόρο που μάλλον νομίζει ότι είναι ο Spiderman ή ο Ιronman ή γενικά κάποιος μασκοφόρος, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε αναλάβει την αποστολή να ανοίξει τον δρόμο για τον υπόλοιπο στρατό.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι εικόνες είναι τρομακτικές με τον όχλο να μοιάζει να διψάει για αίμα.

Δυστυχώς και φέτος από ότι όλα δείχνουν θα έχουμε ένα τελικό κυπέλλου που θα είναι σκέτη ντροπή και θα γίνουμε και πάλι ο περίγελος όλου του πολιτισμένου κόσμου. Τι κι αν σε κάποιες χώρες μπορούν και πάνε σε τελικούς και κάθονται δίπλα δίπλα εδώ αυτό μοιάζει άπιαστο όνειρο.

Δυστυχώς η ατιμωρησία έχει κάνει την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Mάλλον η μόνη λύση από ότι φαίνεται είναι να μαζέψουν όλους αυτούς τους ψευτονταήδες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το χατζιλίκι του μπαμπά και να του βάλουν σε ένα γήπεδο αφήνοντάς τους ελεύθερους χωρίς νόμους και να αυτοεξοντωθούν μαζί με ανάλογους οπαδούς όλων των ομάδων.

Καμαρώστε τον πολιτισμό μας και κάντε και μία κοινοποίηση μήπως και ζηλέψει και κανένας και τους μοιάσει.

Leave A Comment