Να γιατί η Λέσβος πνίγεται στους μετανάστες και η κυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ συντηρεί μία ανεξέλεγκτη κατάσταση -Είναι πολλά τα λεφτά τελικά – 114 ΜΚΟ και 7.356 εθελοντές δραστηριοποιούνται στο νησί (Όλη η λίστα ένας προς ένας)

May 18, 2018
486 Views

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και λύνουν την οπορεία στο γιατί η Μυτιλήνη έχει τόσους πολλούς μετανάστες και η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για να του απομακρύνει.

Μετά λοιπόν από ερώτηση που έκανε ο βουλευτής του Νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου στην βουλή με αριθμό 4989/05-04-2018 σχετικά με τον αριθμό των ΜΚΟ που δρουν στο νησί έλαβε μία διαφωτιστικότατη απάντηση που μόνο τρόμο και σοκ μπορεί να προκαλέσει.

Το νούμερο που έλαβε ως απάντηση όπως θα δείτε και στις παρακάτω λίστες είναι πραγματικά μεγάλο και ξεπερνάει τις 114 ΜΚΟ και τους 7.356 εθελοντές που μόνο εθελοντές δεν είναι.

Τα στοιχεία που έλαβε τα έδωσε η Συντονιστική επιτροπή Καταγραφής,Συντονισμού και Αξιολόγησης ΜΚΟ της Γενκής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία συστάθηκε με την ΚΥΑ των Αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 4151.4183/166/20-01-2016 (114 Β΄).

Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτός πλέον ο λόγος που στο νησί της Λέσβου συντηρείτε μία ανεξέλεκτη κατάσταση εσκεμμένα από την κυβέρνηση Τσίπρα. Τα λεφτά είναι πολλά το έργο ανύπαρκτο και ευθύνες δεν υπάρχουν πουθενά με τα μόνα θύματα τους κατοίκους του νησιού.

Να θυμίσουμε για την ιστορία την απάντηση του κ. Βίτσα, αλλά και στο παρελθόν του κ. Μουζάλα, στην εν λόγω ερώτηση. Συγκεκριμένα, αναφέρει το Υπουργείο Ναυτιλίας ως το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο για την εποπτεία των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκτός των κέντρων ενώ το ίδιο αποτελεί το καθ’ ύλην αρμόδιο για τις ΜΚΟ που δρουν εντός των κέντρων.

Ο κατάλογος με τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Λέσβο. Έτσι για να ξέρετε πως γίνονται εκατομμυριούχοι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Λόγο της λογοκρισίας που δεχόμαστε για το επιθετικό και ακηδεμόνευτο ύφος απέναντι στο σύστημα από το facebook θα βοηθήσεις πολύ αν κάνεις μία κοινοποίηση όταν σου αρέσουν κάποια άρθρα. Έτσι μπορείς να το δείξεις και σε άλλους και να ενημερωθούν περισσότεροι. Δυστυχώς δεν θέλουν να εμφανιζόμαστε οπότε η κάθε σου ενέργεια είναι σημαντική και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να είμαστε αιχμηροί.

Leave A Comment