Μας άλωσε η Τουρκία στις έρευνες και στην φάπα – Ομολογία που ξεσκεπάζουν τον σκοταδισμό των Ελληνικών ΜΜΕ και της Ελληνικής κυβέρνησης

Για ακόμα μία φορά η εθνική μονταζιέρα των ελληνικών ΜΜΕ σε συνδυασμό με την έλλειψη αποφασιστικότητας από πολιτικής πλευράς σε σημαντικές καταστάσεις φέρνουν την Ελλάδα και πάλι σε παθητική κατάσταση και ταπεινωτική θέση. Τόσες μέρες βλέπουμε από όλα τα ελληνικά ΜΜΕ να λένε σειρά από δικαιολογίες και δήθεν αναλύσεις επί αναλύσεων από πανελίστες ειδικούς εξυπηρετώντας μόνο επικοινωνιακούς σκοπούς και παίζοντας τον ρόλο της “ταΐστρας σανό” προς τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Σχεδόν καθημερινά τα ελληνικά “γαλάζια παπαγαλάκια” των ΜΜΕ λένε και τονίζουν ότι η Τουρκική πλευρά δεν έχει κάνει έρευνες παρά μόνο βόλτες δίνοντας την εντύπωση ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη από την ελληνική πλευρά. Μάλιστα η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει έρευνες διότι τα ελληνικά πολεμικά πλοία κάνουν θόρυβο.

Αυτό με την σειρά του σήμερα έρχεται να το διάψευση η ίδια η κυβέρνηση και. ”Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή», (13/8) «ο άμεσος στόχος των εν εξελίξει εκνόμων ενεργειών της Άγκυρας ήταν η διάσπαση της συνέχειας της ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου. Το επιβεβαίωσε σε πρακτικό επίπεδο, με το ερευνητικό σκάφος “Oruc Reis” να έχει ποντίσει εδώ και ημέρες καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και να διεξάγει έρευνες, παρά την περί του αντιθέτου εκτιμήσεις των Αθηνών».

Επίσης ο ίδιος ο Αλέξανδρος Διακόπουλος, σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα εθνικής ασφάλειας λέει έμμεσα ότι η Τουρκία έχει διεξάγει κανονικά έρευνες και μάλιστα το κάνει αντιπαραβολή με την φράση ”Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος”. Μάλλον εδώ πρέπει να αποδεχθούμε ότι δυστυχώς η Τουρκία διέπραξε την πράξη που απαιτείται για να μείνει η Ελλάδα έγκυος στο πλαίσιο της διεθνούς σκακιέρας αλλά και την μεταξύ τους σχέσεων όσο αφορά την μεσόγειο .

Τώρα αν ο κύριος Αλέξανδρος Διακόπουλος είναι περήφανος σαν Έλληνας που η Τουρκία κάνει ότι θέλει ασελγώντας επάνω στην χώρα μας αυτό μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξει ο ίδιος, αν πάλι εννοεί κάτι άλλο καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσει διότι είναι άκρως υποτιμητικό για τον ελληνικό λαό να του λες ψέματα καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ και να του δίνεις την ψευδαίσθηση ότι το θέμα η ελληνική κυβέρνηση το αντιμετωπίζει δυναμικά ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει η απόλυτη παθογένεια.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι ελληνικές μάσκες με φίλτρα με δεκάδες παραγγελίες εξωτερικού

Στην συνέχεια των δηλώσεών του επιβεβαιώνει δε, το συμβάν με τη φρεγάτα Λήμνος. Και μάλιστα θέτει νέο όριο διπλωματικής αντίδρασης για την χώρας ανεβάζοντας άτυπα το δικαίωμα στις Τουρκικές προκλήσεις λέγοντας . ”Εάν βγάλει το γεωτρύπανο ο Ερντογάν νότια της Κρήτης, σημειώνει ότι αυτό θα θεωρηθεί κλιμάκωση. Προφανώς εάν έχουμε γεωτρύπανο είναι πολύ σοβαρή κλιμάκωση. Αλλά το θέμα είναι πολυπαραγοντικό και η Τουρκία το κάνει για να προκαλέσει.”

Αυτό θυμίζει κατά πολύ παιδική αντίδραση με το πρόσχημα της προειδοποίηση που δεν πρόκειται να τηρηθεί λόγο λειψανδρίας και αποφασιστικότητας από την ελληνική μεριά και με μόνο όπλο της πολιτική ηγεσίας της Ελλάδας να είναι τα ΜΜΕ και το χτίσιμο της επικοινωνιακή προσέγγισης επί του θέματος.

Δείτε το βίντεο

Leave A Comment