Μία κάμερα διαφορετική από τις άλλες και στην φθηνότερη τιμή ακόμα και από πλατφόρμες σύγκρισης τιμών

Υπάρχει μία κάμερα που μπορεί στην κυριολεξία να προστατέψει το σπίτι σας αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα κατοικίδια σας  εντελώς μόνη της χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε σχεδόν τίποτα.

Η κάμερα 360 έχει ασύγκριτες λειτουργίες σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Ενθουσιασμένη με αυτή την θαυματουργεί συσκευή δεν έχουμε παρά να σας δείξουμε τις δυνατότητες της.

Διαθέτει μία κινούμενη κάμερα 2Mp με ευρυγώνιο φακό προς όλες της κατευθύνσεις και δυνατότητα νυχτερινής λήψης ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι μέχρι και 10 μέτρα απόσταση. Διαθέτει λειτουργία “move mode” ακολουθώντας οτιδήποτε κινείται στο χώρα σας αυτόματα με ειδικό ρομποτικό σύστημα μέσα από ένα σύστημα υπέρυθρων χωρίς να μπορεί να ξεφύγει τίποτα από το μάτι της. Επίσης έχει δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω του κινητού σας από το μικρόφωνο και το ηχείου διαθέτει ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αν αυτά νιώθετε ότι χρειάζονται εκείνη την στιγμή την παρέμβασή σας. Είναι ιδανική για να προστατέψετε άτομα που πάσχουν από αλτζχάιμερ ή από γεροντική άνοια, για μικρά παιδιά και για κατοικίδια. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάμερα παρακολούθησης του χώρους σας . Έχει μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία της και συνδέεται με το ρούτερ σας μέσω wifi. Επίσης διαθέτει εφαρμογή και για android συσκευές αλλά και για ios ώστε να μπορείτε να έχετε όλες τις λειτουργίες της στο κινητό σας.

Μπορείτε να μετακινήσετε τον φακό της κάμερας μέσω του κινητού σας σε όποιο σημείο του σπιτιού σας θέλετε εσείς. και να της δώσετε ότι εντολή θέλετε. Διαθέτει ειδικό σύστημα alert σε περίπτωση κίνησης σας ειδοποιεί στο κινητό σας αυτόματα.

Επίσης διαθέτει σύνδεση με cloud ώστε να μη χάνετε ποτέ τα δεδομένα σας και παίρνει και micro sd για απεριόριστο χώρο δεδομένων.

Η κάμερα 360 είναι μόλις στα 59 ευρώ και είναι ότι οικονομικότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά σε σύγκριση πάντα με τα χαρακτηριστικά της και την κάμερα υψηλής ανάλυσης που διαθέτει. Είναι ένα απίστευτο εργαλείο ειδικά για οικογένειες που έχουν παιδιά κάτω των 15 ετών και περνάνε χρόνο μόνα του στο σπίτι η με κάποιο άλλο πρόσωπο στο σπίτι. Επίσης δίνει σιγουριά σε παιδιά που έχουν ηλικιωμένους γονείς που πάσχουν από άνοια κάνοντας έτσι την ημέρα τους πολύ πιο εύκολη και χωρίς άγχος.

Εμείς την βρήκαμε φθηνότερα και από Skroutz και bestprice… ΕΔΩ…

Leave A Comment