Κι όμως υπάρχει η συσκευή που θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει σαν μία όαση δροσιάς με πολύ λίγο κόστος χωρίς εγκαταστάσεις και έξοδα

June 28, 2019
9,471 Views

Αν θέλετε και εσείς πλέον να απαλλαγείτε από τις καυτές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού και να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο να μοιάζει σαν μία όαση δροσιάς τότε δεν έχετε παρά να αποδεχθείτε την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Εδώ και λίγο καιρό χει δημιουργηθεί μία συσκευή που μπορεί να δροσίσει τον χώρο σας χωρίς εγκατάσταση και χωρίς σχεδόν καθόλου έξοδα. Η συσκευή αυτή λέγετε “Coolair ULTRA 2X“. Η συσκευή έχει έναν καινοτόμο σχεδιασμό αλλά και τεχνολογία που ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένα μίνι aircontition που σημιουργεί δροσερό αέρα με τον οποίο μπορεί να δροσίσει μέχρι και 20 τμ.

Η συσκευή αυτή χρησιμοποιεί την Hydro chill Technology. Μετατρέπει το νερό σε ψυκτικό μέσο μέσα από την δεξαμενή που διαθέτει και την κυκλοφορία του αέρα μέσο των 25 φίλτρων που διαθέτει και έχει αυτονομία μέχρι και 10 ώρες σε λειτουργία χωρίς να χρειάζεται αλλαγή ή συμπλήρωση. Μπορεί να λειτουργήσει για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία ακόμα και με πάγο. Αυτό κάνει την συσκευή μοναδική και πολύ αποδοτική για ειδικά για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Επίσης διαθέτει Air Dry trap Filter πράγμα που σημαίνει όχι μόνο ότι δροσίζει αλλά καθαρίζει κιόλας την ατμόσφαιρα στον χώρο που ζείτε. Έχει ενσωματωμένη και λειτουργεί με την τεχνολογία Air Dry trap Filter ώστε να κρατάει τον αέρα του δωματίου πάντα καθαρό και φρέσκο χωρίς σκόνη και μικροσωματίδια. Μπορεί να αφαιρεθεί μάλιστα και να καθαριστεί χωρίς να χρειάζεται συνεχώς ανταλλακτικά.

Μέσα σε όλα τα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η μαγική συσκευή είναι και το γεγονός ότι είναι σχεδόν αθόρυβη αλλα και πολύ οικονομική διότι δεν καίει σχεδόν καθόλου ρεύμα.

Ωστόσο στην αγορά κυκλοφορούν πολλές συσκευές παρόμοιου τύπου που όμως δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση στην απόδοση που έχει το γνήσιο “Coolair Ultra 2x”. Από ότι διαπιστώσαμε και οι ίδιοι έχει διπλάσια δύναμη στην απόδοση με πολύ καλύτερη εργονομία αλλά και σχεδιασμό.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την μαγική συσκευή και προπάντων την γνήσια Coolair Ultra 2x από εδώ. Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα για όλους όσους θέλουν με μία οικονομική λύση να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι και να μην είναι μαρτύριο.

Leave A Comment