Κι όμως με αυτό μπορείτε να βάλετε τέλος στο βασανιστήριο των κουνουπιών

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού είναι οι επιθέσεις των κουνουπιών. Εκτός από τον εκνευρισμό και τον πόνο που προκαλεί το τσίμπημα του κουνουπιού, εγκυμονεί και τεράστιους κινδύνους. Το ΚΕΛΠΝΟ μάλιστα και ο Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας προειδοποιούν ότι η χώρα μας για το 2019 έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε ποτέ τα μέχρι σήμερα από την εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου.

Ωστόσο υπάρχει μία εντελώς οικολογική λύση που δεν είναι καθόλου επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως τα χημικά ραντίσματα ή τα αντικουνουπικά υγρά που τοποθετούνται στις πρίζες και κυκλοφόρησε φέτος στην χώρα μας. Η συσκευή θερμικής ανθρώπινης προσομοίωσης Mosquito terminator είναι ιδανική για χώρους όπου υπάρχουν μωρά παιδιά, κατοικίδια, και άνθρωποι υψηλού κινδύνου ή ηλικιωμένη.

Αυτή η συσκευή λειτουργεί με ρεύμα και καταναλώνει μόνο 10w απαλλάσσοντας τον χώρο από τα ενοχλητικά κουνούπια εντελώς αποτελεσματικά και εξασφαλίζει ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Η συσκευή Mosquito terminator λειτουργεί εφαρμόζοντας μία σειρά από καινοτομίες που την καθιστούν μοναδική στο είδος της. Ο προηγμένος σχεδιασμός του Mosquito terminator και η σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί αναγκάζουν τα κουνούπια  να οδηγούνται πάνω από την συσκευή και με την βοήθεια ενός ισχυρού απορροφητήρα να απορροφούνται μέσα από το πρώτο φίλτρο οne way (μονόδρομης πορείας). Στην συνέχεια να εξουδετερώνονται με ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα πάνω σε μία εσωτερική σήτα και να περνάνε στο αποσπώμενο δοχείο από ένα ακόμα φίλτρο όπου και μπορείτε να αδειάζεται και να πλένεται. Η τεχνολογία του, κάνει το Mosquito Terminator να ξεχωρίζει από όλα τα αντικουνουπικά ή εντομοαπωθητικά που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα στην αγορά. Ουσιαστικά η συσκευή δημιουργεί μία θερμική προσομοίωση ανθρωπίνου σώματος στα μάτια ενός κουνουπιού μέσα από τις συχνότητες φωτός που εκπέμπει με αποτέλεσμα να ελκύει τα κουνούπια κατά πάνω του και να τα παγιδεύει.

Μπορείτε να βρείτε την συσκευή εδώ. Προσοχή στις απομιμήσεις.

Leave A Comment