Η Πρωτότυπη Μάσκα Θαλάσσης που κάνει θραύση στις ελληνικές παραλίες φέτος και σας επιτρέπει να κινήστε σαν ψάρι κάτω από το νερό

June 20, 2019
613 Views

Είστε λάτρεις του βυθού αλλά οι συμβατικές μάσκες θολώνουν και τα νερά μπαίνουν στο εσωτερικό τους;

Τότε δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε την επαναστατική μάσκα Ninja diving mask που σας επιτρέπει να είστε μόνιμα κάτω από το νερό και να πείτε για πάντα «αντίο» στη θαμπάδα! Η μάσκα αυτή κάνει την αίσθηση της αναπνοής κάτω από το νερό όσο πιο φυσική και άνετη γίνεται, ενώ παράλληλα προσφέρει πανοραμική θέα του βυθού 180 μοιρών.Ο αναπνευστήρας είναι τοποθετημένος στο πάνω μέρος της μάσκας και διαθέτει έναν μηχανισμό που συνδέεται αυτομάτως με τον σωλήνα όταν βυθίζεται στο νερό ενώ διαθέτει διπλό σύστημα ροής αέρα με ειδική τεχνολογία που αποτρέπει την θαμπάδα και την συσσώρευση co2.

H Ninja diving mask είναι μοναδική αφού καλύπτει όλο το πρόσωπο και δεν υπάρχει κίνδυνος να πιείτε νερό επίσης σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε και action camera στο πάνω μέρος καθώς και να τοποθετήσετε τον αναπνευστήρα στο σημείο που θέλετε εσείς ώστε να σας βολεύει στην στάση σας. Διαθέτει ειδική σιλικόνη εφάπτωσης με το πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει τέλεια εφαρμογή. Η Ninja diving mask είναι το απόλυτο must αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους το φετινό καλοκαίρι και κοστίζει μόλις 39 ευρώ έχοντας εγγύηση για μία ζωή.

Επίσης διαθέτει ωτοασπίδες και ρηνοασπίδες και έχει ειδικούς ελαστικούς ιμάντες δεσίματος για όλο το κεφάλι. Είναι κατάλληλη ακόμα και για μικρά παιδιά και εντελώς ακίνδυνη.
Προσοχή σε φθηνές κινέζικες απομιμήσεις.

Μπορείτε να την προμηθευτείτε από την επίσημη σελίδα της χωρίς κανένα κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής.

Leave A Comment