Η ξαδέρφη του Πολάκη ευθύνεται για τον θάνατο της μικρής Μελίνας αλλά το δικαστήριο είπε να μη πάρει μισθό 6 μήνες και όλα είναι καλά …

Για ακόμα μία φορά η Ελληνική δικαιοσύνη δείχνει ξεδιάντροπα ότι δεν δίνει δεκάρα για την εκτέλεση της δικαιοσύνης ως λειτούργημα και δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση το ηθικό δίκαιο αλλά τον κομματικό μηχανισμό.

Προφανώς ο δικαστής που έβγαλε αυτή την απόφαση θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια με την απόφαση ντροπή που επέβαλε στην Νεκταρία Πολάκη ξαδέρφη του υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη η οποία και έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας σε μία επέμβαση ρουτίνας.

Δυστυχώς ούτε ο θάνατος του 4χρονου κοριτσιού δεν μπορεί να κάνει την δικαστική και διοικητική εξουσία στην χώρα μας να λειτουργήσει σωστά έστω και για μία φορά. Η ποινή λοιπόν που επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη είναι στέρηση μισθού για 6 μήνες ενώ δεν θα παίρνει αυξήσεις και δεν θα ανεβαίνει στην βαθμίδα για 2 χρόνια ενώ θα ξανά πάει στην θέση της κανονικά μετά τους 6 μήνες.

Όσον αφορά την ποινή σε βάρος της διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής Ρεγγίνας Ρουχωτά, προβλέπει και αυτή στέρηση μισθού αλλά για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Κρήτης βρέθηκε στις 23 Απριλίου για να απολογηθεί, μετά την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης, η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Πάντως οι πολίτες της χώρας θα πρέπει να νιώθουν ικανοποίηση για την ποινή και όχι απογοήτευση γιατί με την δικαιοσύνη που έχουμε θα μπορούσε κάλλιστα η απόφαση να καταδίκαζε τους γονείς του μικρού κοριτσιού και να τους επέβαλε και πρόστιμο για τον κόπο των γιατρών.

Όταν στον βωμό της πολιτικής γίνονται φόνοι μικρών παιδιών τότε παύεις να είσαι κράτος και πολιτισμένη κοινωνία. Να τους χαίρεστε …..

Leave A Comment