Η κάμερα έστειλε την baby siter στην φυλακή γιατί ξυλοκόπησε 10 μηνών αγοράκι (Βίντεο)

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μία γυναίκα στο Πίτσφιλντ της Μασαχουσέτης ονόματι Kaylena Sayers κατέληξε στην φυλακή με κάθειρξη 3 ετών για τον ξυλοδαρμό ενός 10 μηνών μωρού.

Η γυναίκα που είχε προσληφθεί από τους γονείς του μικρού αγοριού για baby sitting πιάστηκε στην φάκα από μία μικρή κάμερα κόστους μόλις 59 ευρώ να χτυπάει το παιδί τους και να του φέρετε με χυδαίο και απαράδεκτο τρόπο.

Οι γονείς μόλις είδαν το υλικό της κάμερα έμειναν έκπληκτοι με τον πατέρα να πηγαίνει το υλικό στην αστυνομία και την γυναίκα να συλλαμβάνεται μέσα σε λίγη ώρα.

Η κάμερα που χρησιμοποίησε ο πατέρας ήταν μία οικονομική κάμερα κόστους μόλις 59 ευρώ που συνδέεται με το κινητό ή τον υπολογιστεί και κάνει αυτόματη καταγραφεί ήχου και βίντεο κάθε φορά που εντοπίζει κίνηση, ακολουθώντας την κίνηση του σώματος,

Η κάμερα ήταν σε ένα ψηλό σημείο τοποθετημένη επάνω στα ντουλάπια της κουζίνας με αποτέλεσμα να μη γίνει αντιληπτή από κάποιον. Ωστόσο σύμφωνα με τον πατέρα ο σκοπός του δεν ήταν να είναι σε μυστικό σημείο αλλά να λειτουργεί πιο πολύ σαν αποτροπή τέτοιων πράξεων προς τα παιδιά του και δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει η baby sitter σε αυτό το σημείο και να δέρνει το παιδί τους μπροστά στα μάτια τους.

Ο πατέρας όταν είδε το υλικό μέσω του κινητού του τηλεφώνου και ενώ βρισκόταν στην δουλειά του επικοινώνησε με την baby sitter μέσω της αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας που είχε η κάμερα επάνω της καθησυχάζοντας την ότι δεν συνέβη κάτι και δεν είδε κάτι φοβούμενος μη τυχόν και κάνει μεγαλύτερο κακό στα παιδιά του. Στη συνέχεια έφυγε από την δουλειά του εκτάκτως κατευθύνθηκε άμεσα στο σπίτι όπου δεν βρήκε εκεί ούτε την Sayers ούτε και την κάμερα. Ωστόσο η συσκευή για κακή της τύχη είχε την δυνατότητα να καταγράφει όλο το υλικό στον χώρο του κινητού τηλεφώνου αλλά και σε cloud με αποτέλεσμα να καταλήξει στην φυλακή μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Με δεδομένο την έντονη έξαρση βίας που έχει ξεσπάσει και στην χώρα μας με χιλιάδες διαρρήξεις και διάφορα περιστατικά βίας βρήκαμε αυτή την πολύ αποτελεσματική και φθηνή ασύρματη wifi κάμερα εσωτερικού χώρου και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα μετά από τουλάχιστον 4 μηνών καθημερινής χρήσης.

Leave A Comment